930X122 MAIA

fetita

Șocant! Și-au opărit fetița și au lăsat-o să moară!

Șocant! Și-au opărit fetița și au lăsat-o să moară!

Citiți și: O fetiță de 2 ani a ajuns cu arsuri grave la spital. Cum s-a întâmplat totul

Un caz șocant iese la lumină printr-o sentință judecătorească a magistraților prahoveni la doi ani de la producerea faptei.

Conform Newsweek.ro, magistrații au ajuns la concluzia că mama și tatăl unei fetițe de 2 ani și 10 luni și-au omorât intenționat copilul!

Citiți și: Accident lângă Pitești! O fetiță, rănită, a ajuns la spital

Fetița fusese opărită la baia de seară, dar părinții nu au luat nicio măsură pentru a-i asigura îngrijirile medicale necesare copilei care a avut o moarte violentă ca urmare a unor arsuri grave pe care le-a suferit.

Organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu în acest caz la data de 27 octombrie 2021, iar cercetările s-au desfăşurat iniţial cu privire la comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, schimbată ulterior în infracţiunea de omor asupra unui membru de familie

Cei doi inculpaţi mai au doi copii minori, care se află în sistemul de protecţie la DGASPC Călăraşi dinaintea arestării preventive, a precizat sursa citată.

Detalii, AICI – Caz șocant: O fetiță de nici 3 anișori, omorâtă de părinți. Au opărit-o și nu au chemat salvarea

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90