Donaris 930 x 122

acid

Șocant! Copil de 8 luni stropit cu acid diluat cu apă la botez!

Șocant! Copil de 8 luni stropit cu acid diluat cu apă la botez!

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Un copil de 8 luni a fost stropit cu acid diluat cu apă în cristelniță, în timp ce era botezat. Incidentul șocant s-a petrecut în provincia Messina din Italia.

Conform Ziare.com, este vorba despre o fetiță care, după cele întâmplate, a fost dusă de urgență de la biserică, direct la spital.

Citiți și: Argeș. Un bărbat a vrut să se arunce de la înălțime cu fetița sa de 4 ani

După ce nașul fetiței a simțit o senzație de arsură pe mâini în timp ce o ținea pe cea mică în brațe s-a descoperit că în cristelniță a fost pus un acid diluat în loc de apă sfințită, mai notează sursa citată.

Copilul a fost stropit cu acid pe creștetul capului și pe gât

Potrivit primelor informații, preotul care urma să oficieze slujba botezului a rugat un copil să găsească și să îi aducă sticla în care se afla apa sfințită.

Băiatul ar fi încurcat sticla cu apă cu una cu acid, în care se mai afla doar puțin lichid și a umplut recipientul fără să îl golească mai întâi.

Subiectul pe larg, AICI – Incident șocant la un botez: Copil de 8 luni stropit cu acid diluat cu apă. Cum a ajuns lichidul în cristelniță

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90