EcoMoto 930×122

decedată

Șocant! O copilă a murit în timpul unui antrenament

Șocant! O copilă a murit în timpul unui antrenament

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

O fată în vârstă de 13 ani  a decedat, vineri, după ce în timpul antrenamentului şi-a pierdut conştienţa şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Potrivit Digi2.ro, care citează  Agerpres, copila era legitimată la Clubul Sportiv Şcolar Piatra-Neamț.

Citiți și: Argeș. Sfârșit tragic: Profesoară de 34 de ani găsită decedată în casa părinților

Profesorul a resuscitat-o pe fată până la sosirea cadrelor medicale.

„Antrenamentul la care participa eleva era de intensitate redusă, după cum ne informează profesorul antrenor, şi avea loc în condiţiile pregătirii necesare participării la Campionatul Naţional de Cadete, din 14 ianuarie 2023.

Conform informaţiilor primite din partea C.S.S. Piatra-Neamţ putem preciza că eleva avea efectuată vizita medicală periodică la cabinetul de medicină sportivă cu care unitatea are contract şi avea viza medicală valabilă.

De asemenea, din cele relatate de părinţii sportivei, aceasta a fost supusă unor investigaţii medicale chiar la începutul anului 2023 şi nu s-a evidenţiat nicio problemă medicală incompatibilă cu practicarea sportului de performanţă”, a declarat, conform sursei citate, inspectorul şcolar general Florentina Luca-Moise.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90