NOR CURIER 930X122

Arges

151 DE ARGEŞENI AU PENSIE DE 1 LEU! LE MAI DĂ STATUL DE MILĂ NIŞTE BANI ÎN PLUS!

Conform datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii, opt români încasează fiecare mai bine de 10.000 de lei, lunar, din pensie, în sistemul public de asigurări sociale. Cei mai avuţi pensionari locuiesc în Bucureşti, Satu-Mare şi Arad.

Citiți și: A nins în Argeș!

În contrast, în jur de 4.700 de români primesc lunar o pensie de 1 leu, care, prin lege, se rotunjeşte la nivelul de 350 de lei. 151 de pensionari din Argeş au pensie de 1 leu care se rotunjeşte la suma menţionată mai sus.

Conform legii, persoanele a căror pensie e mai mică de 350 de lei pe lună primesc indemnizaţie socială pentru pensionari. Această indemnizaţie se calculează ca diferenţă dintre suma de 350 de lei, stabilită prin lege, şi cuantumul pensiei cuvenite pensionarului.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Cea mai mare pensie din judeţ este de 3.724 de lei, şi doar o persoană beneficiază de aceasta. Pensia medie în judeţul Argeş este de 816 lei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90