New Profesional Consult 930 x 122

arest la domiciliu

A „confundat” arestul la domiciliu cu libertatea de a se plimba pe unde are chef

În ziua de 15 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evadare, conform art. 285 din Codul Penal.

Citiți și: Elev anchetat pentru fapte incredibile! Acuzații foarte grave

Persoana vizată este un tânăr din Ştefăneşti care fusese plasat în arest la domiciliu pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Mizând, probabil, pe faptul că nimeni nu va observa abesenţa sa, bărbatul a a decis să plece la plimbare, însă această decizie i-a complicat şi mai rău viaţa.

Poliţiştii au remarcat absenţa sa şi au pornit pe urmele sale. Tânărul a fost depistat la scurt timp pe raza localității Merișani (detalii, AICI).

Citiți și: News Alert! Georgescu a ieșit din închisoare!

„Reamintim că în ziua de 12 septembrie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată”, precizează IPJ Argeş.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90