arest la domiciliu

A „confundat” arestul la domiciliu cu libertatea de a se plimba pe unde are chef

În ziua de 15 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evadare, conform art. 285 din Codul Penal.

Citiți și: Tânăr din Ștefănești, prins de polițiști după ce a evadat din arestul la domiciliu

Persoana vizată este un tânăr din Ştefăneşti care fusese plasat în arest la domiciliu pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Mizând, probabil, pe faptul că nimeni nu va observa abesenţa sa, bărbatul a a decis să plece la plimbare, însă această decizie i-a complicat şi mai rău viaţa.

Poliţiştii au remarcat absenţa sa şi au pornit pe urmele sale. Tânărul a fost depistat la scurt timp pe raza localității Merișani (detalii, AICI).

„Reamintim că în ziua de 12 septembrie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată”, precizează IPJ Argeş.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441