EcoMoto 930×122

arest la domiciliu

Un individ arestat la domiciliu se plimba, fără stres, beat!

Un individ arestat la domiciliu se plimba, fără stres, beat!

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

Un tânăr aflat în arest la domiciliu a dat nas în nas cu jandarmii după ce a ieșit din casă.

Bărbatul consumase băuturi alcoolice și comportamentul său a atras atenția jandarmilor:

Citiți și: Soarta lui Ion Georgescu, decisă acum la Tribunalul Argeș!

,,Un bărbat în vârstă de 24 de ani, arestat la domiciliu, a fost depistat duminică, 17 septembrie a.c. de către jandarmii argeșeni în timp ce încălca măsura arestului.

Aceasta le-a atras atenția jandarmilor deoarece consuma băuturi alcoolice într-un loc public. În urma verificărilor în baza de date, s-a constatat că bărbatul figurează în arest la domiciliu încă din data de 10 august 2023.

Un individ arestat la domiciliu se plimba, fără stres, beat!

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Câmpulung pentru întocmirea documentelor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare, conform art. 285 alin. 1 Cod Penal.

Evenimentul s-a petrecut un Câmpulung, iar bărbatul era în arest la domiciliu pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă, art 253 alin. 4 Cod Penal.„, transmite Inspectoratul de Jandarmi Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3