930 pe 122 COSTACHE

criminal bascov

Jandarmul care l-a prins și imobilizat pe criminalul de la Bascov, avansat în grad

Cu prilejul Zilei Naționale a României, mai mulți jandarmi argeșeni au fost avansați în grad. Printre ei s-a aflat și Sorin, jandarmul care l-a identificat și imobilizat pe autorul oribilelor crime de la Bascov.

Citiți și: Tânăr dat în urmărire națională, încătușat de jandarmi în Centrul Piteștiului

Reamintim că, la acel moment, suspectul a fost găsit într-o zonă împădurită. Subiectul pe larg, aiciCum a fost prins criminalul și ce a vrut să facă

Jandarmeria Argeș transmite:

Citiți și: ÎNAINTĂRI ÎN GRAD LA ISU ARGEȘ

Cu prilejul Zilei Naționale a României, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș a avut loc festivitatea de avansare în gradul militar următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, a unui număr de 33 de jandarmi, pentru modul de executare a misiunilor și îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

Astfel, 2 ofițeri, 1 maistru militar și 30 de subofițeri au primit o tresă în plus pe epoleți, într-un cadru festiv de la inspectorul șef, colonel Marius – Cezar TOMA, care le-a înmânat noile grade și i-a felicitat pentru efortul depus în executarea cu succes a misiunilor încredințate.

Sorin, jandarmul care în luna august l-a identificat și imobilizat pe principalul suspect al multiplei crime de la Bascov, este unul dintre jandarmii care au fost avansați cu ocazia Zilei Naționale a României.

Totodată, cu acest prilej au fost prezentate și ordinele prin care personalul unității a fost recompensat cu mulțumiri și diplome de merit.

Foto principal: arhivă ePitești.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • jd spune:

    sa l faca direct general, ce mai!

  • Minca marian spune:

    Întra in obligatii de serviciul nu a facut nimic anormal. Sa il pensioneze direct si gata mare scofala a prins un om care nu stia pe ce lume traieste

Donaris 570×90