EcoMoto 930×122

criminal bascov

Jandarmul care l-a prins și imobilizat pe criminalul de la Bascov, avansat în grad

Cu prilejul Zilei Naționale a României, mai mulți jandarmi argeșeni au fost avansați în grad. Printre ei s-a aflat și Sorin, jandarmul care l-a identificat și imobilizat pe autorul oribilelor crime de la Bascov.

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

Reamintim că, la acel moment, suspectul a fost găsit într-o zonă împădurită. Subiectul pe larg, aiciCum a fost prins criminalul și ce a vrut să facă

Jandarmeria Argeș transmite:

Citiți și: Argeș. Mobilizare impresionantă a jandarmilor!

Cu prilejul Zilei Naționale a României, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș a avut loc festivitatea de avansare în gradul militar următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, a unui număr de 33 de jandarmi, pentru modul de executare a misiunilor și îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

Astfel, 2 ofițeri, 1 maistru militar și 30 de subofițeri au primit o tresă în plus pe epoleți, într-un cadru festiv de la inspectorul șef, colonel Marius – Cezar TOMA, care le-a înmânat noile grade și i-a felicitat pentru efortul depus în executarea cu succes a misiunilor încredințate.

Sorin, jandarmul care în luna august l-a identificat și imobilizat pe principalul suspect al multiplei crime de la Bascov, este unul dintre jandarmii care au fost avansați cu ocazia Zilei Naționale a României.

Totodată, cu acest prilej au fost prezentate și ordinele prin care personalul unității a fost recompensat cu mulțumiri și diplome de merit.

Foto principal: arhivă ePitești.ro

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • jd spune:

    sa l faca direct general, ce mai!

  • Minca marian spune:

    Întra in obligatii de serviciul nu a facut nimic anormal. Sa il pensioneze direct si gata mare scofala a prins un om care nu stia pe ce lume traieste

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90