NOR CURIER 930X122

ajutoare

Pentru pâinea cea de toate zilele, o bătrânică merge pe jos zilnic 5 km

O bătrânică de 81 de ani parcurge zilnic 5 km până la cel mai apropiat magazin alimentar.

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

Trăiește alături de soțul său, în vârstă de 86 de ani, la marginea localității Ștefănești. Femeia este stâlpul familiei de 12 ani. Face toate treburile singură în gospodărie și totodată are grijă și de soțul său, care nu mai poate să meargă.

Citiți și: Argeș. Mobilizare impresionantă de forțe! Jandarmii, măsuri stricte pentru oameni!

 

În urma unei simple misiune de patrulare în zona orașului Ștefănești, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil i-au aflat povestea.

Oamenii legii au găsit-o pe tanti Gheorghița în timp ce mergea pe jos pe un drum de la marginea pădurii.

 

Impresionați de ceea ce le-a povestit, jandarmii argeșeni s-au mobilizat și au decis să-i ajute pe cei doi bătrânei.

După ce au terminat misiunea, jandarmii au povestit celorlalți colegi despre ce au aflat în acea zi și, astfel, s-au mobilizat, au strâns o sumă de bani din care au cumpărat alimente de bază și medicamente care să ajute la tratarea afecțiunilor medicale ale bărbatului.

Astăzi au mers înapoi la tanti Gheorghița pentru a-i oferi toate cele cumpărate, precum și o sumă de bani, care să-i ajute o perioadă de timp.

În final, jandarmii i-au promis femeii că se vor mai întoarce și le-au urat celor doi multă sănătate.”, transmite Jandarmeria Argeș într-un comunicat de presă.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90