Donaris 930 x 122

ajutoare

AJUTOARE PENTRU SINISTRAŢII DIN BĂBANA

Oamenii cu suflet mare continuă să vină în ajutorul semenilor lor loviţi de furia apelor în urma inundaţiilor din ultima vreme, în judeţul Argeş.
Oamenii strâng în continuare ajutoare pentru locuitorii afectaţi de inundaţii. Aşa procedează şi membrii unei fundaţii din Piteşti.
Fundaţia şi-a fixat ca obiectiv imediat sprijinirea locuitorilor din comuna Băbana, acolo unde multe case sunt de nelocuit, după inundaţii. Aproximativ 200 de familii au rămas pe drumuri.
Localnicii dorm pe unde pot. Casele din zonă nu au fost asigurate.
Toţi cei care vor să ajute nu trebuie decât să se alăture demersului acestei fundaţii dăruind haine, electocasnice, materiale de construcţii, pături, apă potabilă. Ajutoarele se strâng la o casă de pe Calea Craiovei, nr. 92.
Ajutoarele vor fi distribuite vineri. Cei care vor să obţină mai multe informaţii pot suna la numerele de telefon 0745.318.888 şi 0755.154.492.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90