930×122 CAPRA 5

cancer

BĂIEȚELUL CHINUIT DE UN CANCER EXTREM DE AGRESIV. UN FLACON DIN MEDICAMENTUL CARE-L ȚINE ÎN VIAȚĂ COSTĂ 10.000 DE LEI

Unul dintre cele mai triste și mai dureroase lucruri din această lume e să vezi un copil suferind, fără să-i poți lua durerea.

Citiți și: O mare artistă este pe moarte. Mesaj sfâșietor: „Își trăiește ultimele clipe!”

Încă din vara anului trecut, soții Caragea s-au luptat din răsputeri să-l salveze pe fiul lor, David, diagnosticat cu neuroblastom de gradul 4 – o formă foarte agresivă de cancer.

„Grație sprijinului vostru, al prietenilor noștri cu suflet mare, care ați donat pentru băiețelul de 2 anișori, am reușit să-i asigurăm transplantul de celule stem necesar pentru a avea o șansă reală la viață. Procedura a reușit în procent de 55%, ceea ce înseamnă că aproape jumătate din celulele lui David încă sunt un pericol.

Citiți și: Tratament cu rezultate impresionante împotriva cancerului pulmonar!

Pentru a ajuta corpul micuțului să învingă celulele <<vechi>> și transplantul să fie un succes total, e nevoie de un medicament nou, de ultimă generație, care țintește strict celulele canceroase. Din păcate, un flacon costă 10.000, iar David are nevoie, pentru început, de două flacoane”, spune Vlad Plăcintă, președintele Asociației Salvează o Inimă, organizația care l-a sprijinit pe David.

Cum probabil vă imaginați, suma este foarte mare pentru o familie obișnuită. Părinții lui David nu pot strânge atâția bani, mai ales că tratamentul trebuie asigurat urgent.

Vorbim de un copil nevinovat, mult prea mic pentru a ști ce e suferința, mult prea neajutorat pentru a fi indiferenți, mult prea iubit pentru a fi lăsat să se stingă…

„Trebuie să îl ajutăm prin donațiile noastre să trăiască, să aibă șansa unei vieți normale. Împreună putem fi salvarea de la moarte a lui David! Orice donație îl poate scoate din ghearele nemiloase ale cancerului!”, arată Asociația Salvează o Inimă.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele de familie tânărului -CARAGEA

 

 

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90