Donaris 930 x 122

boala

Fetița care duce două lupte: Una, pentru bani. Cealaltă, pentru viață

Carina Gardău, o fetiță de numai trei ani, chinuită de o boală cumplită, are nevoie de ajutor. Povestea ei, spusă de Vlad Plăcintă, președintele Asociației Salvează o Inimă e tulburătoare.

Citiți și: Gratuit! Aceste servicii nu se vor plăti

Copiii sunt niște îngeri pe Pământ care își încep aventura la naștere. Cei mici aduc bucuria în sufletul oamenilor și pot să treacă prin orice inimă, fie ea chiar și de <<gheață>>. Despre Carina am mai scris și credeam că lupta ei va avea un final fericit până acum, însă lucrurile nu au fost deloc așa. Micuța de doar trei ani și-a petrecut Crăciunul într-un spital din Turcia unde luptă zi de zi pentru viața ei. Mama micuței, Roxana, i-a fost alături, dar jumătate din suflet îi era acasă, la Arad, unde o așteaptă încă o fetiță de doar un an, Amira .

Carina are un neuroblastom situat în burtă, al treilea cel mai frecvent tip de cancer întâlnit la copiii sub 5 ani.

Citiți și: Să-l salvăm pe Augustin! O poveste care TREBUIE să aibă un final fericit!

Din cauza sistemului sanitar din România, diagnosticul Carinei a fost pus după multe teste, la o clinică din Timișoara. Odată aflată vestea, micuța avea nevoie să ajungă la Viena pentru a putea să își continue lupta și pentru a avea mai multe șanse de supraviețuire. Stadiul IV în care se afla deja boala ei a făcut totul mult mai dificil, iar pandemia a ținut-o în țară. Totuși, soarele a răsărit și pe strada Carinei în data de 8 decembrie 2020, când după multe eforturi și după ce mulți au donat pentru micuță, aceasta a urcat într-un avion privat care avea ca destinație Turcia. Într-un final, după șase luni în care a stat în spital alături de mama ei și sora mai mică, Carina a putut să plece spre Istambul, la spitalul Acibadem Maslak.

Însă orice „rază de soare” se plătește… Carina a ajuns la spital, dar acum duce două lupte. Una, pentru bani, cealaltă, pentru sănătatea ei. Pasul spre vindecare costa nu mai puțin de 120.000 de euro„, spune  Vlad Plăcintă, președintele Asociației Salvează o Inimă.

Deși ar face totul pentru salvarea ei, familia micuței nu are posibilitate să susțină această cheltuială imensă.

 

Este nedrept ca un copil să plătească doar ca să trăiască, dar Carina le dă putere tuturor prin zâmbetul ei și prin forța de care dă dovadă.

Micuța nu se teme, însă mama ei, da. Este vorba despre o luptă grea care te face să te simți neputincios, mai ales când banii, unii pe care nici măcar nu îi ai, sunt singura șansă prin care îți poți salva copilul„, mai spune  Vlad Plăcintă.

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer la detalii plată/mențiune bancar numele  copilului – CARINA GARDAU

Image

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3