Kaia 930 x 120

beţi

„BOMBE” LA VOLAN PE DRUMURILE DIN ARGEŞ!

„Bombe” la volan pe drumurile din Argeş. În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai  structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Atenție, șoferi! Răspunsul care vă poate complica viața în fața poliției

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 226 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 69.576 de lei au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 19 permise de conducere şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare. Mulţi şoferi au fost depistaţi băuţi la volan.

Astfel, în data de 17 decembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni  l-au depistat pe DC 84 – Ţiţeşti pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Ţiţeşti, care conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

În data de 16 decembrie, poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş l-au depistat pe un bărbat de 55 de ani din comuna Coşeşti, care conducea un autoturism pe DJ.731- pe raza comunei Corbi, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului l-au depistat pe un tânăr de 36 de ani, din municipiul Piteşti, care conducea un autoturism pe D.C. 142 – Stolnici, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauzele menţionate au fost întocmite dosare penale conform art. 336 din Codul Penal.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3