Donaris 930 x 122

ciutan

PENSIONARI_ANALIZE_MEDICALE_GRATUITE_1

DE UNDE BANI PENTRU PENSII DECENTE? VEZI CÂŢI PENSIONARI ARE ARGEŞUL ŞI CÂŢI SALARIAŢI!

Secretarul de stat Ileana Ciutan, preşedintă a Casei Naţionale de Pensii, a fost astăzi în Piteşti și s-a întâlnit cu autorităţi judeţene şi reprezentanţi ai pensionarilor din Argeş.

Citiți și: Veste uriașă despre pensii înainte de Paști!

La nivel naţional, a precizat Ciutan, sunt circa 5.270.000 de pensionari, în condiţiile în care numărul angajaţilor este aproximativ același. De aici şi problemele! „Ca să existe linişte în ceea ce priveşte contribuţiile pentru pensii, ar trebui ca numărul de salariaţi să fie dublu!”, a atenționat Ileana Ciutan. Cu alte cuvinte, avem prea puţini salariați care să contribuie la fondul de pensii. În plus, şi sumele cu care se contribuie sunt mici. Aşa se face că statul vine lunar cu 1 miliard de lei din alte părți pentru a acoperi deficitul.

La nivelul judeţului Argeş avem 159.143 de pensionari, la un număr de circa 130.000 de salariaţi (raportul este, așadar, şi mai dezechilibrat în judeţul Argeș!).

Citiți și: Anunțul momentului! Venituri cu 80% mai mari pentru aceste persoane

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90