EcoMoto 930×122

amenzi

Dacă îți aștepți copilul la poarta școlii și nu păstrezi distanța, poți lua amendă de la Poliție

Dacă îți aștepți copilul la poarta școlii și nu păstrezi distanța, poți lua amendă de la Poliție.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Ministrul de Interne, Lucian Bode, susține că este foarte important ca la școală masca să fie purtată, iar regulile de protecție sanitară să fie respectate. Prezent în studioul Dig24, ministrul Bode a spus că autoritățile au asigurat peste 37 de milioane de măști și peste un milion de litri de dezinfectant, care au ajuns deja în unitățile școlare.

Întrebat dacă într-o școală în care nu se respectă regulile sanitare poate fi chemată poliția, ministrul a răspuns: „Evident că da.”

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

De asemenea, în cazul în care la ieșirea dintr-o unitate de învățământ, când elevii sunt preluați de părinți și se produce aglomerație și nu este păstrată distanța, poliția este obligată să intervină, a arătat ministrul de interne.

„Scopul nostru, al structurilor Ministerului Afacerilor Interne nu este să amendăm cetățenii, ci să limităm răspândirea coronavirusului și asta se face determinându-i pe oameni să respecte regulile”, a subliniat Lucian Bode, la postul de televiziune Digi24.

Foto: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90