amenzi

Dacă îți aștepți copilul la poarta școlii și nu păstrezi distanța, poți lua amendă de la Poliție

Dacă îți aștepți copilul la poarta școlii și nu păstrezi distanța, poți lua amendă de la Poliție.

Citiți și: Au intrat la „aparate” nevaccinaţi. Amenzi usturătoare într-o sală de jocuri din Piteşti

Ministrul de Interne, Lucian Bode, susține că este foarte important ca la școală masca să fie purtată, iar regulile de protecție sanitară să fie respectate. Prezent în studioul Dig24, ministrul Bode a spus că autoritățile au asigurat peste 37 de milioane de măști și peste un milion de litri de dezinfectant, care au ajuns deja în unitățile școlare.

Întrebat dacă într-o școală în care nu se respectă regulile sanitare poate fi chemată poliția, ministrul a răspuns: „Evident că da.”

Citiți și: Reprezentanții ITM Argeș au aplicat amenzi de peste 200.000 lei

De asemenea, în cazul în care la ieșirea dintr-o unitate de învățământ, când elevii sunt preluați de părinți și se produce aglomerație și nu este păstrată distanța, poliția este obligată să intervină, a arătat ministrul de interne.

„Scopul nostru, al structurilor Ministerului Afacerilor Interne nu este să amendăm cetățenii, ci să limităm răspândirea coronavirusului și asta se face determinându-i pe oameni să respecte regulile”, a subliniat Lucian Bode, la postul de televiziune Digi24.

Foto: descriptiv

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441