New Profesional Consult 930 x 122

copii

DARURI SPECIALE PENTRU COPII SPECIALI (GALERIE FOTO)

53 de suflete de la Şcoala Specială pentru copii cu deficienţe asociate „Sfântul Stelian” din orașul argeșean Costeşti au primit astăzi vizita lui Moş Crăciun, a Crăciuniţei și a lui Rudolf. După programul artistic pe care l-au prezentat, cu poezii și colinde, copiii au fost răsplătiţi cu alimente, îmbrăcăminte, încălţăminte, căciuli şi jucării.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Unul dintre cei care s-au bucurat de vizita de azi este Alin Marius Pîrvu (vezi ultimele două fotografii). E în clasa a VI-a şi învață la Şcoala Specială din Costești de patru ani încoace. Nu vorbeşte şi nici nu aude. Deşi bunicul său i-a procurat un aparat auditiv, acesta s-a defectat. „Eu sunt extraordinar de încântată de el! Cu atâta bucurie şi cu atâta dedicaţie face orice şi este curios să facă! Uitaţi ce frumos scrie, ordonat!”, ne-a spus diriginta copilului. Părinţii lui sunt despărţiţi, iar de el se ocupă bunicii săi. Are 12 ani şi este și operat, având o placă de argint la cap pentru că a căzut din pat atunci când încă locuia cu părinţii și era mai micuț.

„A fost o experienţă plăcută, mai ales pentru că mie îmi plac foarte mult copiii. La cei 23 de ani ai mei am ajuns la concluzia că cea mai mare fericire de Crăciun nu constă în a primi tu cadouri, ci în ideea de a dărui şi de a vedea pe alţii mai fericiţi. Pentru mine a fost mai mare cadoul decât pentru ei! Mă bucură că s-au implicat atât de mulți oameni în strângerea acestor cadouri. A fost o surpriză plăcută pentru mine.”, ne-a mărturisit Monalisa Pandelea, cea care a iniţiat acțiunea.

Citiți și: Sediu nou pentru o Judecătorie importantă din Argeș

Cititorii noștri o cunosc pe Monalisa. (Re)citiți aici mai multe despre ea: http://epitesti.ro/social/machiaj-de-groaza-o-pitesteanca-demna-de-hollywood/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90