EcoMoto 930×122

amendaţi

DOI ARGEŞENI AFLAŢI ÎN CONCUBINAJ, AMENDAŢI DRASTIC FIINDCĂ AU MINŢIT LA 112

O femeie care nu a vrut să își comunice identitatea a sunat la 112, în după-amiaza zilei de 22 iulie, spunând că a fost bătută de bărbatul cu care locuiește. Fiind contactată ulterior, apelanta și bărbatul în cauză au furnizat date eronate cu privire la identitatea și domiciliul acestora, refuzând să dea curs și invitației de a se prezenta la sediul poliției. Cei doi au fost ulterior identificați și sancționați cu 3.500 de lei fiecare.

Citiți și: Și-a salvat viața după ce a comandat o pizza la 112

Din relațiile oferite de interlocutoare a rezultat premisa că viața acesteia ar putea fi în primejdie, precum și că autor al pericolului ar putea fi partenerul de viață.

Cu toate acestea, apelanta nu a vrut să își comunice identitatea, iar ulterior, fiind contactați de polițiști, atât aceasta cât și presupusul agresor au furnizat date eronate cu privire la identitatea și domiciliul acestora și au refuzat să dea curs invitației de a se prezenta la sediul poliției.

Citiți și: Pitești. Amendați cu 2000 de lei pentru ,,publicitate”

În cauză a fost înregistrat un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Ulterior, din verificări, cei doi au fost identificați ca fiind o tânără de 19 ani, din comuna Valea Mare Pravăț, și concubinul acesteia, de 27 de ani, din aceeași localitate.

După verificări, cei doi au fost sancționați contravențional, conform OUG 34/2008 privind organizarea Sistemului National Unic pentru Apeluri de Urgență, cu amenzi în valoare de 2.000 de lei fiecare, precum și conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, cu amenzi în valoare de 1.500 de lei fiecare.

În total, au de plătit 7.000 de lei pentru propria lor prostie.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3