930×122 CAPRA 5

apel 112

Halucinant! A sunat la 112 să ceartă ajutor, iar dispecerul de la ambulanță i-a închis în nas!

Caz halucinant în Brăila! Un dispecer al Serviciului Județean de Ambulanță Brăila este acuzat că i-a închis telefonul unei femeie care sunase la 112 pentru a cere ajutor, spunându-i să se descurce singură.

Citiți și: Și-a salvat viața după ce a comandat o pizza la 112

Concret, femeia cerea ca mama sa să fie transportată la spital, după ce primul echipaj trimis la locuinţa femeii de 79 de ani, care suferise o fractură, n-a avut personalul necesar pentru a o prelua, notează Antena 3 CNN.

„A venit singur un ambulanțier care mi-a spus că trebuie să caut pe cineva, alţi aparţinători sau vecini care să îl ajute.

Citiți și: În miez de noapte, o fetiță de 10 ani a sunat la Poliție și a spus că e sechestrată

I-am explicat că sunt singurul aparţinător şi am probleme de sănătate.

Ulterior, am sunat din nou la Ambulanţă, tot prin 112, şi doamna dispecer de acolo mi-a spus că trebuie să bat din uşă în uşă. Mi-a spus, la un moment dat, că nu are pe cine, mi-a zis descurcaţi-vă şi mi-a trântit telefonul în nas”, a femeia care a sunat la numărul unic de urgenţă 112, potrivit sursei citate.

În urma acestui incident, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Brăila a declarat că nu crede că dispecerul i-a închis femeii telefonul în nas, dar va începe o anchetă internă.

Revoltată de cele întâmplate, fiica pacientei se gândeşte să reclame şi la autorităţi comportamentul operatorului.

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90