New Profesional Consult 930 x 122

dragoste

DRAGOSTEA ÎNVINGE BOALA: „VEI DEVENI SOȚIA MEA ȘI MAMA COPIILOR NOȘTRI!”

Adrian Călinescu este iubitul Liei, piteșteanca în vârstă de 19 ani diagnosticată cu leucemie. I-a fost alături încă din prima clipă în care au aflat vestea cumplitei boli, o susține moral și încearcă pe toate căile posibile să strângă banii, 200.000 de euro, de care prietena sa are nevoie pentru transplantul de măduvă. Pentru el Lia este cea mai de preţ comoară şi nu ratează nicio ocazie să îi spună cât de mult o iubeşte.

Citiți și: Povestea neștiută din spatele unei morți neanunțate a unui copil de 16 ani

„O relație de iubire pe care nimeni și nimic nu o pot învinge”

,,Încă îmi amintesc cu drag primul nostru răsărit împreună. S-a întâmplat acum 3 ani. O dimineaţă frumoasă şi caldă de vară, un episod frumos din viaţa noastră… Parcă şi acum aud zbuciumul valurilor din acea dimineaţă… Momentul perfect alături de persoana potrivită!

Citiți și: Ovidiu, un tânăr din Pitești, are mare nevoie de ajutor!

Au trecut ceva ani de când te-am cunoscut. Totul a început la liceu, în clasa a IX-a. Îmi vin în minte imaginea ta de copil blând, prima zi de liceu, prima mea atenţie către tine. Au urmat apoi vizitele mele în clasa ta. Cu greu m-ai observat! Abia după câteva zile mi-am făcut curaj şi am venit la tine să mă prezint.

Au urmat apoi conversaţiile lungi pe hi5, ieşirile împreună şi, după mult timp, mult aşteptatul sărut. Au trecut aproximativ 4 ani şi jumătate de atunci, 4 ani şi jumătate în care ne-am clădit o relaţie de iubire atât de puternică încât nimeni şi nimic nu o pot învinge.’’, povesteşte Adrian pe contul său de socializare.

„Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că ai apărut în viața mea”

,,Vreau să ştii că îţi voi fi alături mereu, indiferent de situaţie eu voi fi lângă tine. Îi mulţumesc bunului Dumnezeu că ai apărut în viaţa mea şi că mi-o faci mai frumoasă! Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, îţi mulţumesc pentru că mereu m-ai susţinut din toate punctele de vedere, îţi mulţumesc că m-ai bătut la cap atunci când greşeam, îţi mulţumesc pentru că mereu m-ai ajutat să mă ridic atunci când am căzut!

Acum este şi rândul meu să mă revanşez. O fac din iubire, iubirea pe care ţi-o port. Eşti o fată minunată din toate punctele de vedere! Ai fost, eşti şi mereu vei fi cea mai frumoasă fată pe care o cunosc. Mereu am fost topit după zâmbetul tău, aşa că te-aş ruga să zâmbeşti mereu! Ai multe motive să zâmbeşti şi să fi fericită: părinţi minunaţi, un iubit care te iubeşte necondiţionat, prieteni buni, toţi suntem alături de tine.’’, adaugă Adrian.

„Vei deveni soţia mea frumoasă şi mama copiilor noştri!”

,,Îţi promit că totul o să fie bine. Împreună vom trece peste orice obstacol al vieţii noastre.Vreau să nu uiţi niciodată că te iubesc mult şi aş face orice ca tu să fi fericită. Aştept cu nerăbdare momentul în care vei deveni soţia mea frumoasă şi mama copiilor noştri!

Te iubesc necondiţionat. Sunt sigur că iubirea noastra va dura atât de mult încât vom ajunge să ne facem şi noi o poză ca cei doi bătrânei. Sunt sigur că totul o să fie bine. Am mare încredere în tine şi tu nu m-ai dezamăgit niciodată. Te ador!’’, încheie iubitul Liei.

Amintim că cei care vor să o ajute pot dona bani într-unul dintre conturile bancare deschise la BCR pe numele SPIRIDON LIA MARIA MANUELA:

IBAN cont RON RO05RNCB0022111861920005

IBAN cont EUR RO75RNCB0022111861920006

IBAN cont USD RO48RNCB0022111861920007.

Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon 0769.676.585.

Pe același subiect puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/social/bolnava-de-leucemie-o-pitesteanca-studenta-la-drept-si-ase-nevoie-de-ajutor/.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90