New Profesional Consult 930 x 122

donatii

STUDENTA DIAGNOSTICATĂ CU LEUCEMIE, O ÎNVINGĂTOARE: „VOI LUPTA PÂNĂ LA CAPĂT!”

Există Dumnezeu şi există miracole! Lecţia de viaţă ne este predată de Lia Maria Manuela Spiridon, piteșteanca în vârstă de 19 ani diagnosticată cu leucemie.

Citiți și: Pitești. Uluitor, ce se predă la o școală cu peste 1600 de elevi

Din solidaritate și din suflet, Lia a făcut cunoscut publicului un alt caz cutremurător, al unei adolescente de 15 ani diagnosticată cu o afecţiune care îi pune viaţa în pericol. Totodată, Lia este alături şi de copiii din centrele de plasament din Piteşti, atât cât poate. Gestul ei de a dărui o jucărie pentru micuții orfani este încă o dovadă a sensibilităţii unei tinere minunate.

Pentru a câştiga lupta cu boala, Lia, studentă la două facultăți din București, Drept și Academia de Studii Economice, specializarea administrarea afacerilor cu predare în limba germană, vă cere ajutorul într-o scrisoare deschisă emoționantă.

Citiți și: Povestea neștiută din spatele unei morți neanunțate a unui copil de 16 ani

“Prieteni dragi, după cum se pare că aţi aflat, am fost diagnosticată cu LEUCEMIE. Cred că vă imaginaţi cât de greu am primit această veste, atât eu, cât şi apropiaţii mei!

Vreau să înving această boală, pentru că sunt tânără şi pot reuşi! Simt asta! Fac tot ce îmi stă în putinţă, dar pentru asta am nevoie de ajutorul vostru. Sper că mă înţelegeţi în aceste momente, am mare nevoie de această ÎNŢELEGERE.

De aceea fac apel la toţi, rugându-vă să nu fiţi indiferenţi la cazul meu, fiindcă suma de care am nevoie pentru transplantul de măduvă depăşeşte orice putere materială a unei familii obişnuite. Este vorba de 200.000 de euro. Aşa că acum, în pragul greutăţii, am cea mai mare nevoie de VOI! Orice sumă contează, dragii mei! Vreau să înving, vreau să fiu bine şi să-mi pot relua viaţa mea normal!”, scrie Lia pe contul său de socializare.

Lia apreciază, totodată, susținerea imensă de care se bucură prin încurajări, mesaje și promovarea cazului său în presă și pe rețelele de socializare.

“Vreau să vă mulţumesc din suflet pentru acţiunea pe care deja aţi demarat-o! Sunt uimită cum în câteva ore s-au strâns atâtea încurajări şi share-uri, toate având scopul de mă ajuta pe mine! Sunteţi minunaţi şi vă mulţumesc din nou că o faceţi! Vă doresc ca bunul Dumnezeu să vă dea sănătate, fiindcă, după cum observaţi, nu există bogăţie mai mare decât aceasta! Vă promit că voi lupta până la capăt, este doar o încercare pe care sunt sigură că o voi depăşi!”, spune Lia.

Vă reamintim: cei care doresc să o ajute pot dona bani într-unul din conturile bancare deschise la BCR pe numele SPIRIDON LIA MARIA MANUELA.

IBAN cont RON RO05RNCB0022111861920005

IBAN cont EUR RO75RNCB0022111861920006

IBAN cont USD RO48RNCB0022111861920007.

Pentru informaţii suplimentare puteţi suna la numărul de telefon 0769.676.585.

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3