930×122 CAPRA 5

ana drugă

SĂ SALVĂM UN COPILAȘ! DONEAZĂ ȘI TU!

„S-o ajutăm pe Ana să lupte! Are leucemie. E un clişeu, îl citiţi peste tot. De pe 10 noiembrie este și clişeul nostru. Ana noastră are leucemie. Are doar şase luni şi a fost aruncată într-o luptă grea, pe care vă rog să ne ajutaţi s-o câştigăm împreună. Căutaţi în sufletul vostru după un gând bun. Poate şi după un zâmbet. Împachetaţi-le într-o rugăciune şi trimiteţi-le către noi. Adresa: spitalul Fundeni, etajul 6, camera lui Bugs Bunny, patul de la geam. Ana le aşteaptă.”, acesta este mesajul emoționant al Irinei și al lui Georgian Drugă, părinții unui copilaș în vârstă de doar șase luni.

Citiți și: Pitești. Uluitor, ce se predă la o școală cu peste 1600 de elevi

A venit pe lume cu câteva minute înainte de Ziua Copilului. O mică minune, un dar nepreţuit pe care doi părinţi tineri, frumoşi și care se iubesc nespus de mult l-au primit de la Dumnezeu. Ana a început să crească, să zâmbească, să gângurească şi nimic nu părea să umbrească fericirea familiei Drugă. Până în ziua de 10 noiembrie… Atunci medicii de la Fundeni le-au dat părinţilor o veste cumplită: Ana suferă de leucemie acută limfoblastică L1.

Donează și tu!

Citiți și: Povestea neștiută din spatele unei morți neanunțate a unui copil de 16 ani

Pentru micuţa care are doar o jumătate de anişor a început lupta pentru viaţă, iar pentru părinţii ei, o cursă contracronometru. Directorul clinicii San Matteo din Pavia (Italia), o somitate în materie, un adevărat înger păzitor al micuţilor suferinzi, a studiat cazul şi, aşa cum a salvat sute de copii diagnosticaţi cu leucemie, ar putea face şi pentru Ana minuni. Acum viaţa Anei se măsoară în gesturi de solidaritate, pentru că fetiţa cu ochi mari şi zâmbet de poveste are nevoie de un tratament costisitor, care în astfel de cazuri se ridică la peste 100.000 de euro. Este o sumă care depăşeşte puterile financiare ale părinţilor săi. Părinţii Anei au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru ca prinţesa lor să cunoască bucuria de a trăi, să meargă, să vorbească și să se joace ca toţi copiii.

Pentru acoperirea costurilor tratamentului la BRD a fost deschis un cont pe numele tatălui micuţei, acolo unde toţi oamenii cu suflet mare pot contribui. Donaţiile pot fi făcute de la orice agenţie bancară, a oricărei bănci. Este luna Naşterii Domnului, luna miracolelor, a bucuriei de a dărui. Să-i dăruim Anei speranţa! Ana are doar şase luni şi vrea să crească mare! Noi toţi o putem ajuta!

BRD-Agenţia Dobrogeanu Gherea

Titular cont: DRUGĂ GEORGIAN ANTON

RO62BRDE030SV51850940300  – RON

RO07BRDE030SV51851070300  – EUR 

RO96BRDE030SV51851230300  – USD

RO30BRDE030SV51851580300  – GBP.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3