New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

POLIȚIA RUTIERĂ ARGEȘ – ACȚIUNI PENTRU PREVENIREA EVENIMENTELOR RUTIERE

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 220 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 85.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 20 de permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

Spre exemplu, în ziua de 29 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat un tânăr de 22 de ani, din Leordeni, care conducea un autoturism pe DJ 702 Topoloveni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 147 km/h.

Citiți și: Schimbare majoră privind amenzile de circulație!

Tânărul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002R, cu amendă în valoare de 1305 lei, şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3