Donaris 930 x 122

finante

GREVĂ ÎN ARGEȘ: PLĂTIȚI-NE DECENT!

Grevă în Argeș: plătiți-ne decent! Angajații Fiscului au oprit astăzi lucrul, „ca reacție la proiectul legii salarizării, care duce la tăieri de salarii.”, potrivit sindicaliștilor din sistem.

Citiți și: Ultima oră: Cresc salariile, pensiile şi alocaţiile

La greva spontană participă și salariați ai Finanțelor Publice Argeș.

„Acțiunile de protest generate de tăierea salariilor au fost declanșate de salariați și se pot întinde pe o perioadă nedeterminată de timp, ceea ce poate duce la blocarea activității de colectare și a activităților de relații cu publicul.

Citiți și: Argeş: Fiscul a scos la vânzare mai multe dormitoare, în urma unor executări silite

Salariații Ministerului Finanțelor Publice și unităților subordonate nu beneficiază de sporuri, bonusuri sau alte venituri suplimentare, fiind incompatibili cu orice altă funcție care poate aduce venituri suplimentare.”, precizează sindicaliștii.

„Decât să plătească 35.000 de consultanți fiscali nou angajați cu salarii de 10.000 de lei, dublu față de un salariat al sistemului Ministerului Finanțelor Publice, Guvernul mai bine ar plăti decent cei 25.000 de salariați responsabili cu colectarea veniturilor statului.”, atenționează protestatarii.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441