930 x122 grota rece

finante

GREVĂ ÎN ARGEȘ: PLĂTIȚI-NE DECENT!

Grevă în Argeș: plătiți-ne decent! Angajații Fiscului au oprit astăzi lucrul, „ca reacție la proiectul legii salarizării, care duce la tăieri de salarii.”, potrivit sindicaliștilor din sistem.

Citiți și: Transport metropolitan – NU, apă maro – DA, mașină electrică – DA, salariu 2000 €

La greva spontană participă și salariați ai Finanțelor Publice Argeș.

„Acțiunile de protest generate de tăierea salariilor au fost declanșate de salariați și se pot întinde pe o perioadă nedeterminată de timp, ceea ce poate duce la blocarea activității de colectare și a activităților de relații cu publicul.

Citiți și: O fi rău să fii primar de comună? 2650 € salariu, lângă Pitești

Salariații Ministerului Finanțelor Publice și unităților subordonate nu beneficiază de sporuri, bonusuri sau alte venituri suplimentare, fiind incompatibili cu orice altă funcție care poate aduce venituri suplimentare.”, precizează sindicaliștii.

„Decât să plătească 35.000 de consultanți fiscali nou angajați cu salarii de 10.000 de lei, dublu față de un salariat al sistemului Ministerului Finanțelor Publice, Guvernul mai bine ar plăti decent cei 25.000 de salariați responsabili cu colectarea veniturilor statului.”, atenționează protestatarii.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA