EcoMoto 930×122

reținut

HOŢI REŢINUŢI DE POLIŢIŞTI

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din Drăganu au continuat cercetările într-un dossar penal privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, şi l-au reţinut pe Liviu V., de 45 de ani, din comuna Cuca.

Citiți și: „Chestor” săltat de Poliție și băgat în arest

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada aprilie – august a.c., cel în cauză ar fi pătruns într-o locuință de pe raza comunei Cuca, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Pentru administrarea probatoriului, poliţiştii au efectuat o percheziţiie domiciliară, la locuința bărbatului.

Citiți și: Culmea tupeului! Șofer prins băut la volan, de două ori într-o zi

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Şi tot ieri, agenţii din Drăganu l-au reţinut pe Ion B., de 44 de ani, din Cuca, acuzat de aceleaşi fapte ca primul împricinat.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90