Donaris 930 x 122

reținut

S-a „trezit” cu fostul iubit peste ea în casă

În ziua de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 20 de ani, din comuna Popești, despre faptul că, fostul concubin ar fi pătruns în curtea locuinței sale și ar fi adresat amenințări, deși împotriva acestuia există un ordin de protecție, emis de Judecătoria Costești.

Citiți și: Pitești: Un derbedeu de 26 de ani, acuzat de loviri și alte violențe, prins și încarcerat

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești s-au deplasat la fața locului și l-au identificat pe bărbatul de 32 de ani, din comuna Râca, care ar fi pătruns în curtea locuinței fostei concubine, încălcând astfel ordinul de protecție, emis de Judecătoria Costești.

Polițiștii au continuat cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și încălcarea ordinului de protecție, iar după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Pitești: Tânăr bătut în curtea liceului „Astra”, fiindcă a luat apărarea unei fete

(Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90