930×122 CAPRA 5

reținut

S-a „trezit” cu fostul iubit peste ea în casă

În ziua de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 20 de ani, din comuna Popești, despre faptul că, fostul concubin ar fi pătruns în curtea locuinței sale și ar fi adresat amenințări, deși împotriva acestuia există un ordin de protecție, emis de Judecătoria Costești.

Citiți și: „Chestor” săltat de Poliție și băgat în arest

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești s-au deplasat la fața locului și l-au identificat pe bărbatul de 32 de ani, din comuna Râca, care ar fi pătruns în curtea locuinței fostei concubine, încălcând astfel ordinul de protecție, emis de Judecătoria Costești.

Polițiștii au continuat cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și încălcarea ordinului de protecție, iar după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Culmea tupeului! Șofer prins băut la volan, de două ori într-o zi

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90