New Profesional Consult 930 x 122

reținut

ÎNCĂTUŞAT DUPĂ CE ŞI-A BĂTUT VECINII

Politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, și l-au reținut pe Ionel Decebal R., de 48 de ani, din Micești.

Citiți și: „Chestor” săltat de Poliție și băgat în arest

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 3 iulie a.c., bărbatul ar fi distrus gardul unor vecini (o femeie de 54 de ani și fiul acesteia, de 22 de ani) și i-ar fi amenințat și lovit pe aceștia, pe fondul unui conflict mai vechi.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Culmea tupeului! Șofer prins băut la volan, de două ori într-o zi

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90