EcoMoto 930×122

handicap

MIRCEA_DRAGHICI_SEDIUL_PSD_ARGES_1

LEGEA DRĂGHICI, PROMULGATĂ DE PREȘEDINTELE BĂSESCU

Legea inițiată de deputatul de Argeș Mircea Drăghici în sprijinul persoanelor cu handicap ireversibil a fost promulgată de președintele Traian Băsescu.

Citiți și: Bani mai mulți pentru aceste persoane! A fost făcut anunțul

„Mă simt împlinit să știu că persoanele care au un handicap ireversibil nu vor mai fi umilite prin chemarea lor la reevaluările periodice de către Comisia de evaluare. Propunerea legislativă prevede că persoanele pentru care Comisia de evaluare a stabilit un termen permanent al certificatului de încadrare în grad şi tip de handicap se prezintă pentru reevaluare doar în situația în care se solicită acest lucru ca urmare a agravării condiției lor medico-psiho-sociale sau în cazul în care sunt convocate de structurile competente în situația existenței unor suspiciuni justificate.

Sunt dator să le mulțumesc tuturor colegilor din Parlamentul României, de a căror susținere am beneficiat în promovarea, dezbaterea și adoptarea acestei legi. Actul normativ a fost votat în Camera Deputaților, în calitate de Cameră decizională, de 336 de parlamentari, neavând niciun vot împotrivă și doar o abținere.”, declară Mircea Drăghici.

Citiți și: Coșmarul s-a terminat pentru aceste persoane!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • viorel spune:

    un adevarat parlamentar, un om adevarat!
    Felicitari domnule Draghici!
    Datorita dvs am scapat de cozile interminabile de la comisii si de bataia de joc!
    Tot respectul pt tot ceea ce faceti pentru noi persoanele cu dizabilitati, pt noi populatie!
    Sunteti cel mai bun!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3