930×122 CAPRA 5

david ștefan grigorie

LICITAȚIE PENTRU VIAȚĂ. OBIECTE DE COLECȚIE

Licitație pentru viață. Miercuri, 18 ianuarie 2017, de la ora 18, la Centrul Cultural Mioveni, vor fi organizate un spectacol caritabil și o licitație de obiecte, donate de primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu. Alături de aceste obiecte, vor mai fi licitate și echipamente sportive de la cele două cluburi ale Mioveniului și alte materiale puse la dispoziție de divese instituții.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Scopul este strângerea de bani pentru copilul David Ştefan Grigorie. În vârstă de doar 2 ani și 3 luni, David Ștefan a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală, o boală foarte gravă. Singura lui șansă la tratament există la o clinică de profil din Italia, acolo unde copilul este programat să ajungă la finalul acestei luni. Detalii despre acest caz, AICI. Lista obiectelor care vor fi scoase la licitație:

-Icoană cu Sf. Gheorghe, pe cadru din lemn masiv sculptat, primită de la mănăstirea Sf. Sofia din Bulgaria. Dimensiuni: H (înălțime) 34 cm x L (lățime) 25 cm. Preț de pornire – 200 de lei.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

-Icoană cu Sf. Ioan, pictată manual pe lemn. Dimensiuni: H 24,5 cm x L 19 cm. Preț de pornire – 150 de lei.

-Icoană cu Iisus Hristos. Dimensiuni: H 32 cm x L 20 cm. Preț de pornire – 150 de lei.

-Icoană cu Sf. Petru și Pavel, pictură murală decorativă. Dimensiuni: H 37 cm x L 18 cm. Preț de pornire – 150 de lei.

-Cutie pentru bijuterii, artizanat tradițional din Turcia, realizată manual din lemn masiv, decorată cu țesătură din lână și inserții de piele și metal. Dimensiuni: (înălțime) 18 cm x (lungime ) 32 cm x (lățime) 17 cm. Preț de pornire – 300 de lei.

-UNICAT – Singura replică sculptată, realizată de meșterul Ion Rodoș, a celei mai mari linguri din lume, care a fost certificată de Cartea Recordurilor în iunie 2013, în Mioveni. Dimensiunea replicii este de 75 de cm, iar originalul are 17,79 de metri. Prețul de pornire – 150 de lei.

-Machetă Dacia Duster Thropee Andros – Machetă metalică produsă la scară de 1:43, în ediție limitată, destinată colecționarilor. Lungime: aproximativ 10 cm. Ambalată în cutie de prezentare carton – textil. Macheta a fost primită de la fostul director general al Renault România, Nicolas Maure, cu ocazia debutului Dacia Duster Ice în competițiile internaționale de raliu, mașină pilotată de multiplul campion mondial de Formula 1 Alain Prost. Preț de pornire – 200 de lei.

-Minge de handbal oficială Kempa, cu autografele echipei naționale de handbal U 21, care a participat la Turneul de calificare la Campionatul Mondial (ianuarie 2017) și tricou oficial Kempa – România. Preț de pornire – 200 de lei.

-Minge de handbal oficială folosită în turneul de baraj pentru promovarea în prima ligă de handbal seniori 2014-2015, cu autografele HC Argeș. Echipa județeană antrenată de Titel Răduță a reușit calificarea pe locul 2 și promovarea (care nu s-a materializat din cauza problemelor financiare). Preț de pornire – 150 de lei.

-Minge oficială Adidas cu autografele Lotului Naționalei de Fotbal a României 2011 (șase autografe, printre care și al lui Răzvan Raț – căpitanul echipei). Preț de pornire – 200 de lei.

-Minge oficială de oină folosită în finala Campionatului Național de Seniori, acolo unde echipa de junioare – fete a CS Mioveni a câștigat Campionatul Național (ediția 2016). Preț de pornire – 150 de lei.

Conducerea Primăriei Mioveni le mulţumeste artiștilor care vor participa la eveniment și persoanelor cu suflet mare care l-au ajutat şi îl vor ajuta pe acest copil.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90