EcoMoto 930×122

externare

Mărturii la externare: „La Spitalul Județean, un ou și o cană cu ceai costă mai mult ca la Ramada”

Indignare pentru o familie din comuna Moșoaia, după externarea unei femei de 73 de ani (Victoria B) după spitalizarea, timp de 4 zile, Spitalului Județean de Urgență din Pitești.

Citiți și: Aparatură de ultimă generație la Spitalul Județean Pitești! Ce pacienți beneficiază

Alexandru Emil Anghel, nepotul femeii, consideră că factura de 2.961 de lei, eliberată mătușii sale pentru spitalizare, medicație și hrană e exagerată.

„Avea ceva gastrointestinal. Numai cazarea, pe patru zile, a costat 960 de lei. Știind ce condiții sunt la Spitalul Județean, mi se pare absolut exagerat. I-au făcut niște perfuzii, i-au băgat niște plasmă și cam atât, iar acolo, în factură, sunt cheltuieli cu medicamente de peste 1.700 de lei. Analizele de laborator, din ce văd eu, sunt rezonabile, acolo n-au umflat, dar în rest…. Păi ce medicamente i-au dat?! Sângele ăla, și dacă era de extraterestru, nu era așa scump (…)”, spune bărbatul.

„Plângea! Zicea că se aruncă de la etaj”

Citiți și: Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

Bărbatul mai spune că mătușa sa a mâncat o singură dată în perioada internării.

Abia a treia zi i-au dat un ou fiert și o cană cu ceai. E tot ce a mâncat în aceste patru zile. De-aia i-au și băgat perfuziile astea, ca să aibă intestinele curate si să-i facă o investigație pe intestin – probabil i-au băgat o cameră să vadă de unde provine sângele. Nici măcar o cană de apă n-a băut în rest. Totuși, cheltuielile cu mâncarea, pe factură, sunt de 40 de lei. La Spitalul Județean, un ou și o cană cu ceai costă 40 de lei, mai mult ca la Hotel Ramada. Vă dați seama că nu mă preocupă cheltuielile, că nu le plătește ea, pentru că e o persoană asigurată , dar undeva cred că se face o spălare de bani. Plângea! Zicea că se aruncă de la etaj, că după trei zile au constat că are coronavirus și au mutat-o la etajul 8. Țipau oamenii ca din gură de șarpe„, a mai declarat, pentru ePitești, Alexandru Emil Anghel.

Am solicitat Spitalului Județean un punct de vedere cu privire la aspectele semnalate de aparținător și am primit asigurări că unitatea va formula un răspuns în următoarele zile.

Foto:  FB SJUP

 

 

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3