New Profesional Consult 930 x 122

cancer

MONALIZA ZEGHERU, IMPRESIONATĂ: „VĂ MULȚUMESC!”

Monaliza Zegheru, profesoara de canto de la Centrul Cultural Mioveni diagnosticată cu cancer, transmite un mesaj pentru toţi cei care s-au implicat în evenimentul Olimpiada Deţinuţilor.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

“Vă mulţumesc tuturor celor care aţi rămas alături de mine, sprijinindu-mă în continuare să pot duce această luptă până la capăt! Mulţumesc edililor oraşului Mioveni, autorităților locale şi organizatorilor evenimentului!

Mulțumesc în mod deosebit oamenilor privați de libertate, care cu măiestrie au creat acele minunate obiecte de artă şi le-au licitat pentru mine! Sunt absolut impresionată de acest frumos gest, ştiind câtă migală, răbdare şi dăruire trebuie să ai pentru a crea asemenea minunății! Vă mulțumesc şi vă doresc să aveți parte de sănătate! Dumnezeu să vă întărească şi să vă dea răbdare să duceţi la bun sfârşit momentele private de libertate!”, transmite Monaliza Zegheru printr-un mesaj publicat pe o rețea de socializare.

Citiți și: Gratuit! Aceste servicii nu se vor plăti

Amintim că peste 100 de deținuți au participat vineri, 30 octombrie, la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini din Mioveni la un eveniment caritabil pentru Monaliza, în urma căruia s-au strâns peste 2.000 de euro. Detalii, aici: http://epitesti.ro/social/admirabil-detinutii-le-au-mesterit-pentru-monaliza-zegheru/.

Cei care doresc să o ajute pot face donaţii în următoarele conturi deschise la BCR:

LEI – RO75RNCB0022095573790004

EURO – RO05RNCB0022095573790003

Titularul contului este Monaliza Ecaterina Zegheru.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3