Kaia 930 x 120

profanare_mormant

Mormantul regelui Tortica profanat din nou!

Costesti. 17 noiembrie 2009.
Pentru a doua oara intr-o luna, mormantul regelui international al rromilor, Ilie Stanescu din Costesti, a fost profanat. Evenimentul s-a petrecut in cursul acestei nopti si a fost descoperit de catre femeia care are grija de biserica si cimitirul din Costesti, aceiasi persoana care a anuntat autoritatile si in cazul intamplarii de acum aproximativ trei saptamani. Ca si in cazul precedent inregistrat pe data de 20 octombrie, echipa operativa din cadrul Politiei Costesti a constatat ca o parte din capacul criptei a fost distrusa si data la o parte. Politistii impreuna cu membrii familiei Stanescu au constatat ca nu s-a umblat si la sicriul unde isi doarme somnul de veci fostul rege de la Costeti si ca nimic altceva nu lipseste din interiorul criptei.
Familia Stanescu a declarat ca in urma acestor incidente grave intentioneaza sa exhumeze si sa mute in alt cimitir sicriul regelui Ilie Badea Stanescu, motiv pentru care vor incepe demersurile necesare catre biserica si primarie.
Dan Stanescu, actualul rege international al rromilor, cel care a preluat titlul dupa moartea tatalui sau in 2007, afirma ca toate aceste necazuri sunt cauzate de un clan de tigani din Dragasani din razbunare ca nu vrea sa-si logodeasca fata cea mica cu un baiat de-al lor. Motivul real se pare ca este cu totul altul si este legat de celebra nunta de un milion de euro, pe care familia regala de la Costesti o anunta cu mare fast acum cateva luni si care nu a mai avut loc. Regele Stanescu a hoatarat sa rupa logodna fiicei sale, printesa Ana-Maria cu Danut Miutescu, fiul unei puternice familii de rromi din Vlacea, acest lucru iscand mare scandal intre clanurile tiganesti din Arges si Valcea. Un stabor tiganesc a judecat cazul si a stabilit ca in urma ruperii logodnei Dan Stanescu trebuie sa plateasca despagubiri familiei mirelui in valoare de 4,5 miliarde de lei vechi. Cum regele de la Costesti refuza sa achite despagubirea, cele doua profanari ale mormantului se pare ca nu sunt altceva decat niste ”atentionari”. foto adevarul.ro

Kaia 555×222
570 X 90 POSADA 3