declaratii

Petiție pentru o pârtie de schi la Molivișu

O petiţie pentru amenajarea unei pârtii de schi la Molivişu, Argeş, a strâns deja zeci de semnături la câteva ore de la publicare.

Citiți și: Argeş: Fiscul a scos la vânzare mai multe dormitoare, în urma unor executări silite

„De câțiva ani de zile Guvernul României și Consiliul Județean Argeș se „zbat” să construiască această pârtie de ski de la Molivișu, comuna Arefu, dar se pare că nu prea reușesc să finalizeze acest proiect, cel mai probabil intenționat. Deci în această situație dorim rezolvarea aceste probleme. Acest proiect va dezvolta zona respectivă și atât pentru locuitorii zonei, cât și pentru foarte mulți cetățeni ai acestei țări, acest proiect va avea un impact foarte puternic și va aduce foarte multe locuri de muncă.

Copiii noștri se pot bucura de o pârtie de ski locală. Considerăm că aceste proiecte de fapt se creează din bugetele locale, finanțări etc, deci noi care contribuim la bugetele locale și naționale dorim ca acest proiect să fie finalizat”, se arată în petiție.

Citiți și: UPDATE/VIDEO Medic piteștean, blocat de polițiști să intre într-o parcare publică: E un abuz în serviciu

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441