Donaris 930 x 122

curatenie

joburi

SALARIU DE 1.300 DE EURO NET! AFLĂ UNDE ȘI ÎN CE DOMENIU!

Dacă nu aveți loc de muncă în țară sau în cazul în care nu sunteți mulțumiți de salariu, puteți lucra în străinătate pe bani frumoși.

Citiți și: Pitești. Un super centru angajează!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă îi anunță pe argeșeni că o firmă din Finlanda oferă 10 joburi în domeniul curățeniei generale. Potrivit Agenției, cei care vor fi selecționați urmează să lucreze în echipă și cu ture de noapte, inclusiv în acțiuni de curățenie după incendii, inundații, reparații și renovări. Angajatorul cere experiență în domeniu, permis auto de conducere categoria B și cunoașterea limbii engleze. Salariul este 1.200-1.300 de euro net pe lună. În plus, angajatorul se va ocupa de cazarea lucrătorilor. Oferta este valabilă până pe 27 martie.

Cei interesați pot primi detalii suplimentare de la consilierul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Citiți și: Unul dintre cele mai bune locuri de muncă remote din România. Primești 1000 de euro net și zile libere suplimentare

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90