New Profesional Consult 930 x 122

hărțuire

Cazuri revoltătoare la locul de muncă: „Îmi doresc ca aceste grozăvii să nu se mai întâmple!”

Cazuri revoltătoare la locul de muncă: „Îmi doresc ca aceste grozăvii să nu se mai întâmple!”

Citiți și: Staționarea mașinilor cu motorul pornit, interzisă

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a transmis un mesaj prin care anunţă ininţierea unui proiect de HG pentru prevenirea şi combaterea cazurilor de hărțuire și abuzuri petrecute la locul de muncă.

Tototdată, proiectul de HG va reglementa şi măsurile pentru îmbunătățirea relațiilor dintre angajat și angajator.

Citiți și: Se întâmplă în toate școlile! OBLIGATORIU

„Condamn cu fermitate orice fel de violență, încercare de hărțuire sau de intimidare, mai ales când este vorba despre femei. Zilele acestea, pentru unele doamne nu a fost sărbătoare și vacanță, iar în familii s-au petrecut adevărate tragedii.

O femeie din Capitală a fost ucisă într-un scenariu demn de filmele de groază, iar o doamnă din județul Mehedinți a ajuns la spital în comă de gradul al doilea și multiple leziuni corporale după ce șeful ei a bătut-o cu toporul pentru că ea și-a dat demisia.

Se întâmplă cazuri revoltătoare în România, pentru că multă vreme astfel de practici au rămas nesancționate corespunzător gravității lor, iar mentalitatea că voința bărbatului este lege, indiferent de mijlocele prin care și-o exercită, este greu de schimbat. Îmi exprim compasiunea pentru doamna respectivă și pentru familia sa, am încredere că justiția va face dreptate!

Îmi doresc ca aceste grozavii să nu se mai întâmple, sunt absolut șocante în secolul XXI, într-o societate civilizată.

Violența este inacceptabilă în orice context!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Detalii, AICI

Foto: e-juridic-manager.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3