Donaris 930 x 122

budeasa

Un nou operator de salubritate în Budeasa

Un nou operator de salubritate în Budeasa.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Bine de știut! În urma procedurii de negociere fără publicarea unui anunț de participare (Legea 98/2016) pentru “delegarea gestiunii unor activități componente ale serviciului de salubrizare, respectiv colectarea separată și transportul separat al deșeurilor municipale în Zona Pitești Nord – Pitești Sud Argeș (Exclusiv Municipiul Pitești)”, ADI SERVSAL ARGEȘ a declarat câștigător operatorul S.C. SALUBRIS S.A.

Astfel, din 1 noiembrie 2020, zona PITEȘTI – SUD și PITEȘTI-NORD (EXCLUSIV municipiul Pitești) formată din cele  24 de localități, va fi operată de S.C. SALUBRIS S.A.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Budeasa se numără printre cele 24 de localități unde acționează noul operator.

Noul operator asigură continuitatea serviciului și menține graficele de colectare. Acolo unde vor fi operate modificări în perioada următoare, acestea vor fi făcute de comun acord cu reprezentanții autorității locale și cu înștiințarea prealabilă a utilizatorilor.

Utilizatorii vor primi gratuit saci pentru colectarea separată a fracției reciclabile, iar operatorul nu va ridica pubela pentru deșeurile reziduale dacă aceasta conține deșeuri reciclabile sau biodeșeuri.

Conform legii, autoritățile locale au obligația să implementeze un plan local privind gestionarea deșeurilor în aria lor administrativă și să stabilească taxe diferite și penalități pentru utilizatorii care nu separă deșeurile la sursă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3