930 x122 grota rece

audi

Șofer de Audi, prins gonind cu 121 km/h în localitate

Șofer de Audi, prins gonind cu 121 km/h în localitate

Citiți și: De la ce distanță te ,,împușcă” cu pistol radar! E ,,groasă”!

În cursul zilei de 2 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un șofer din Mioveni, în vârstă de 29 de ani, care conducea un autoturism Audi, pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 121 km/h.  Acesta nu a fost singurul vitezoman oprit de agenții de poliție în trafic.

Alți doi șoferi au fost depistați conducând cu peste 100 km/h. Este vorba despre un un tânăr de 20 de ani, din Pitești și un bărbat de 51 de ani, din Craiova. Unul dintre ei a fost înregistrat de aparatul RADAR, conducând pe raza localității Schitu Golești, cu o viteza de 112 km/h, iar celălalt a fost înregistrat conducând cu o viteză de 113 km/h pe pe bulevardul Republicii.

Citiți și: Breaking: Vedetă cu bolid de lux, Porsche 911, prinsă cu 236 km/h pe Autostradă

În toate situațiile, conducătorii auto au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare, fiind aplicată și măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90