930 x122 grota rece

amenzi

ŞOFERI NEOBRĂZAŢI, POTOLIŢI CU AMENZI DE POLIŢIA LOCALĂ

Un piteştean care locuieşte pe strada Mircea Eliade din cartierul piteştean Găvana a ajuns la exasperare. De ceva vreme, în zona cu pricina există o firmă de croitorie, iar angajaţii obişnuiesc să blocheze în mod sistematic accesul celor care locuiesc în zonă, lăsând maşinile staţionate pe interzis.

Citiți și: Plăcere de 1 Mai care te poate costa 5.000 de lei!

Într-o primă fază, a făcut o adresă la autorităţile locale, iar zona a fost marcată corespunzător. Cu toate acestea, şoferii au continuat să blocheze drumul. Mai mult decât atât, indivizii au devenit recalcitranţi la rugăminiţile celorlalţi cetăţeni. Au fost, cum se spune, tari în gură.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Astăzi au fost reduşi la tăcere. În urma unui apel telefonic la dispeceratul Poliţiei Locale, un echipaj a intervenit la locul indicat şi a aplicat două sancţiuni contravenţionale de patru sau cinci puncte, cuantumul ajungând la peste 1400 de lei pentru cei doi şoferi tupeişti. Valoarea unui punct de amendă este de 145 lei.

Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale Piteşti, transmite cetăţenilor „să apeleze oricând sesizează astfel de nereguli la dispeceratul PLP, la numărul de telefon 0248.210.230 sau 0348.911”.

Poliţia Locală va fi prezentă şi va lua măsurile care se impun.

„Rugăm cetăţenii să dea dovadă de bun-simţ unii faţă de ceilalţi şi să ţină seama de faptul că amenzile sunt destul de mari în astfel de situaţii”, a mai precizat Aristănţoiu.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90