930×122 CAPRA 5

fără permis

Șoferi, pericol public în Pitești: Unul prins cu peste 100 km/h, altul fără permis

De la începutul acestui weekend, polițiștii piteșteni au reținut 7 permise de conducere, au retras 4 certificate de înmatriculare și au aplicat 71 de sancțiuni contravenționale.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Un tânăr șofer, de 20 de ani, a fost prins conducând cu o viteză de peste 100 km la oră pe pe b-dul Republicii din Pitești, iar un altul a fost prins fără permis în timp ce se deplasa pe b-dul Frații Golești.

Ambii au fost sancționați conform legii.

Citiți și: Pitești. Șoferiță de peste 50 de ani, spaima șoselelor! A călcat accelerația până la podea

IPJ Argeș precizează:

Conducea cu viteză excesivă

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat, pe b-dul Republicii din Pitești, un tânăr de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism cu viteză excesivă, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu 114 km/h.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305  lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Conduceau fără drept

În ziua de 12 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 31 de ani, din Leordeni, care conducea un autoturism, pe b-dul Frații Golești, fără a deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Nereguli au fost înregistrate și pe alte drumuri din județ.

Un tânăr de 22 de ani din Călinești a fost prins conducând fără permis pe raza localității de domiciliu, iar un piteștean de 47 de ani a fost prins băut la volan pe pe D.J. 679, pe raza localității Săpata.

În ziua de 12 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au depistat un bărbat de 22 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Conducea sub influența alcoolului

În noaptea de 13 spre 14 august a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliței Rurală Lunca Corbului au depistat un bărbat de 47 de ani, din Pitești care conducea un autoturism, pe D.J. 679, pe raza localității Săpata, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În urma testătii cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”, mai precizează IPJ Argeș.

Foto principal: descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Adi spune:

    Daca nu le a ti prins pe alea doua ford mustang de la 4 dimineata ce faceau liniute in trivale si rupeaua cauciucurile si tobele de sareai din pat degeaba apropo domnilor politisti unde erati e imposibil sa nu i auzi la cat de zgomotosi erau …. ca de obicei nu vin decat deranjati.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3