930X122 MAIA

amenzi

ȘOFERI TUPEIȘTI, POTOLIȚI CU AMENZI ÎN PITEȘTI

Șoferi tupeiști, potoliți cu amenzi în Pitești. În ultima perioadă, Poliția Locală Pitești a acționat o serie de acțiuni pe raza municipiului. Au fost vizați, ca și în alte cazuri, șoferii care parchează neregulemantar, blocând total accesul pietonilor.

Citiți și: Pericol pentru oameni! Alertă într-un cartier piteștean

Pentru această abatere, sancțiunea este cuprinsă între 580 și 720 de lei, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu. Nu au fost iertați nici conducătorii auto care, de exemplu, au staționat pe carosabil. Amenda în acest caz este de 580 de lei.

Pe lângă amenzile de rigoare, situațiile sunt prezentate de Aristănțoiu și pe pagina sa personală de Facebook. Care este motivul? Șoferii trebuie să înțeleagă că astfel de abateri nu trebuie să mai aibă loc.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

„În fiecare zi încerc să imortalizez anumite aspecte negative pentru ca oamenii să înțeleagă că nu așa trebuie să procedeze. Astăzi, în zona în care am dat amenzi pentru parcări neregulamentare, erau o mulțime de locuri de libere. Prin aceste postări vreau să scot în evidență lipsa de bun simț, indolența și, mai ales, respectul – care este egal cu zero, în cazul unora.

Personal, zilnic, voi încerca să îi fac pe cetățeni să conștientizeze că, pe lângă faptul că vor fi amendați, îi deranjează și pe alții. Acțiunile pe care le voi derula cu colegul meu de echipaj vor fi prezentate și pe pagina de socializare, bineînțeles, cu amenzile aferente”, declară pentru ePitești Bogdan Aristănțoiu. (Sursă foto principal: Facebook Bogdan Aristănțoiu)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3