Donaris 930 x 122

radar

Șoferi vitezomani, trași pe dreapta. Unul dintre ei circula cu 132 km/h în localitate

Foarte mulți șoferi au fost depistați de polițiști în acest weekend, în cursul zilei de duminică, gonind pe șoselele din Argeș, cu viteze de peste 100 km/h.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

În ziua de 16 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, care acționau cu aparatul RADAR, au depistat, pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Pitești, care a fost înregistrat cu viteza de 132 km/h.

De asemenea, tot pe DN 73, pe raza localității Schitu-Golești, polițiștii câmpulungeni au mai depistat un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din București, care a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h.

Citiți și: Argeș: Șoferiță grăbită tare: Circula cu 85 km/h mai mult decât limita legală

Totodată, polițiștii au mai depistat pe raza aceleiași localități un alt autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, care a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h.

Și polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat, tot în cursul zilei de 16 ianuarie a.c., pe Calea Craiovei din municipiul Pitești, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Poiana Lacului, care a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Fiecare dintre conducătorii auto depistați a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar în urma fiecărei abateri constatate, permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Andreius spune:

    Fratilaaaaaaa!!! Ne disperi ai devenit proprietar pe drumu asta în fiecare zi la panda ești obsedat cu pistolu radar sa ne aștepți la cotitura? Ajungem la joburi bolnavi cu capul.Citim și noi presa zilnic și nu va face nimeni degeaba minori, căluți și coafori. Du-te și la tine la Poiana cu tot înarmat cu dricu ala de pasat si cu 3 pistoale și cu pandelica ucenicu tău cu tot sa te saturi de circulație.Sunt și acolo vitezomani sau poate ii protejezi? Ai jurat credinta patriei numai la Maracineni și Micesti? Tu mergi cu 50 sau 60 la ora?😖

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90