EcoMoto 930×122

greva carburanților

ȘOFERII PITEȘTENI, UN NOU PROTEST: „STOP MAFIEI CARBURANȚILOR!”

Șoferii piteșteni, un nou protest: „Stop mafiei carburanților!”. Un nou protest împotriva scumpirii prețurilor la benzină şi motorină se va desfășura în Pitești.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Potrivit organizatorilor, „Greva carburanților” va avea în Pitești un nou episod sâmbătă, 30 iunie 2018, de la ora 16.

„Greva carburanţilor continuă. Ne luptăm din 15 iunie şi nu vom înceta până în momentul în care acţiunile noastre nu vor da roade. Scumpirea preţurilor la benzină şi motorină nu poate fi motivată, ţinând cont de salariile pe care le primim.

Citiți și: ”Benzinarii” nu se mai satură! Șoferi revoltați!

Pe data de 30 iunie, începând de la ora 16, vom organiza un nou protest. Acesta va avea loc în zona stadionului ,,Nicolae Dobrin”, iar de acolo ne vom deplasa pe arterele principale ale oraşului, dar şi în benzinării.

Invităm toţi şoferii să ni se alăture, doar împreună putem schimba ceva! Spunem stop mafiei carburanţilor!”, precizează organizatorii.

Amintim că mai mulți șoferi au protestat duminică, 17 iunie 2018, în Pitești (foto), reclamând scumpirea carburanților auto (subiectul pe larg, AICI şi AICI).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90