NOR CURIER 930X122

alexandra ciocarlan

Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

Citiți și: Aparatură de ultimă generație la Spitalul Județean Pitești! Ce pacienți beneficiază

Spitalul Județean de Urgență Argeș are, oficial, un nou Sef la Secția de ATI!

Consiliul Județean Argeș a validat în ședința de marți, 9 aprilie, rezultatul examenului pentru ocuparea acestei funcții, organizat pe 1 aprilie 2024.

Citiți și: Medic de SUPER TOP, șef la ATI din „Județean”! A profesat în Marea Britanie

Citește și: Aceste mașini vor fi radiate automat!

Dr. Liana-Alexandra Ciocârlan este, așadar, noul Șef al Secției de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti.

,,Este o onoare să pot participa, alături de echipa actuală a Spitalului, la dezvoltarea în continuare a Secției de Anestezie Terapie Intensivă din cadrul SJU Piteşti. Preiau această responsabilitate cu obiectivul și dorința de a consolida o echipă puternică de profesioniști, stabilă, cu o direcție clară în a oferi standarde de calitate și performanță medicale de top – o misiune pe care o demarez acum prin invitația adresată colegilor specialiști din întreaga țară de a ni se alătura în ocuparea pozițiilor deschise în prezent pentru concurs în cadrul Secției ATI.”, a spus dr. Alexandra Ciocârlan.

Medicul are o carieră remarcabilă, de peste 22 de ani, în domeniul medical.

Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

Și-a format o experiență solidă după ani de zile de salvat viețile oamenilor atât în instituții și clinici medicale prestigioase din România și din Marea Britanie.

,,A urmat o carieră de șapte ani în Marea Britanie, în spitale de prestigiu, precum Royal Hampshire County Hospital Winchester, ca medic specialist cu interes special în domeniul anesteziei în obstetrică-ginecologie, Frimley Park Hospital – cu o supraspecializare în anestezia regională ghidată ecografic, și North Bristol NHS Trust – cu o supraspecializare în domeniul anesteziei în chirurgia vasculară și traumă. Din 2016, dr. Alexandra Ciocârlan s-a reîntors în România, în cadrul Spitalul Sanador și, ulterior, timp de șase ani, în cadrul Brain Institute – Spitalul Monza.

Absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, deține o Diplomă Europeană în Anestezie (Barcelona, 2010) și este membru asociat al Royal College of Anaesthetists UK (din 2012).”, se arată într-un mesaj transmis de Consiliul Județean Argeș și preluat de Spitalul Județean Pitești.

Mai multe detalii despre cariera remarcabilă a noului Șef ATI de la SJUP puteți re(citi) AICI.

Foto articol: Facebook

Foto principal: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90