Eurial 930 x 122

alexandra ciocarlan

Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

Citiți și: Incredibil! Spitalul Județean rămâne fără linie de gardă – nu sunt medici!

Spitalul Județean de Urgență Argeș are, oficial, un nou Sef la Secția de ATI!

Consiliul Județean Argeș a validat în ședința de marți, 9 aprilie, rezultatul examenului pentru ocuparea acestei funcții, organizat pe 1 aprilie 2024.

Citiți și: Aparatură de ultimă generație la Spitalul Județean Pitești! Ce pacienți beneficiază

Citește și: Aceste mașini vor fi radiate automat!

Dr. Liana-Alexandra Ciocârlan este, așadar, noul Șef al Secției de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti.

,,Este o onoare să pot participa, alături de echipa actuală a Spitalului, la dezvoltarea în continuare a Secției de Anestezie Terapie Intensivă din cadrul SJU Piteşti. Preiau această responsabilitate cu obiectivul și dorința de a consolida o echipă puternică de profesioniști, stabilă, cu o direcție clară în a oferi standarde de calitate și performanță medicale de top – o misiune pe care o demarez acum prin invitația adresată colegilor specialiști din întreaga țară de a ni se alătura în ocuparea pozițiilor deschise în prezent pentru concurs în cadrul Secției ATI.”, a spus dr. Alexandra Ciocârlan.

Medicul are o carieră remarcabilă, de peste 22 de ani, în domeniul medical.

Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

Și-a format o experiență solidă după ani de zile de salvat viețile oamenilor atât în instituții și clinici medicale prestigioase din România și din Marea Britanie.

,,A urmat o carieră de șapte ani în Marea Britanie, în spitale de prestigiu, precum Royal Hampshire County Hospital Winchester, ca medic specialist cu interes special în domeniul anesteziei în obstetrică-ginecologie, Frimley Park Hospital – cu o supraspecializare în anestezia regională ghidată ecografic, și North Bristol NHS Trust – cu o supraspecializare în domeniul anesteziei în chirurgia vasculară și traumă. Din 2016, dr. Alexandra Ciocârlan s-a reîntors în România, în cadrul Spitalul Sanador și, ulterior, timp de șase ani, în cadrul Brain Institute – Spitalul Monza.

Absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, deține o Diplomă Europeană în Anestezie (Barcelona, 2010) și este membru asociat al Royal College of Anaesthetists UK (din 2012).”, se arată într-un mesaj transmis de Consiliul Județean Argeș și preluat de Spitalul Județean Pitești.

Mai multe detalii despre cariera remarcabilă a noului Șef ATI de la SJUP puteți re(citi) AICI.

Foto articol: Facebook

Foto principal: Descriptiv

555 X 222 CAPRA
570 X 90 CAPRA 3