930 x122 grota rece

masini

Aceste mașini vor fi radiate automat!

Aceste mașini vor fi radiate automat!

Citiți și: Apare o nouă taxă împovărătoare!

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a repus în dezbatere publică un proiect de Ordonanță de Urgență care aduce modificări semnificative în Codul Rutier.

Printre ele se numără introducerea unor noi situații în care vehiculele vor fi radiate automat din evidență.

Citiți și: Din iulie, dispozitiv obligatoriu pentru toate mașinile!

Ce aduce nou acest proiect:

Radierea automată a vehiculelor:

Codul rutier va stabili că vehiculele istorice vor fi radiate din oficiu.

Asta dacă suspendarea înmatriculării este mai veche de 10 ani.

Această măsură este parte a unui set mai larg de schimbări care vizează radierile automate pentru diverse situații.

Aceste mașini vor fi radiate automat!

Radieri automate pentru alte situații:

Proiectul prevede, de asemenea, radierea automată a vehiculelor a căror înmatriculare a fost suspendată timp de nouă luni pentru că noul proprietar nu a solicitat transcrierea transmiterii dreptului de proprietate și a celor a căror înmatriculare a fost suspendată timp de trei ani.

Informarea titularului:

Autoritățile vor informa titularul certificatului de înmatriculare în termen de 30 de zile de la data radierii vehiculului din oficiu.

Aceste modificări urmăresc să eficientizeze gestionarea parcului auto.

Și să asigure o mai bună conformitate cu regulile rutiere pentru toți participanții la trafic.

Detalii, AICI

NOR CURIER 555×222

Comentarii

27 de comentarii

  • George spune:

    …cel mai bine ar fii parlamentarii și guvernanții să fie schimbați, de locuri de parcare nu se vorbește nicăieri, de asfaltări și modernizarea traficului …apropo mașină de colecție mai veche de 15 ani…sau păstrată de cetățean in stare și funcționare perfectă cu itp la zi.Itp ce rol mai are?? Ce rol mai au catalizatorul?!?

  • Romeo spune:

    Altceva nu mai radiati?. Poate radiati pe toți de la guvernare și pe cei care vin cu aceste idei. Atunci chiar ați face o treaba buna. Asta a amai rămas, restul merge al naibii de bine.

  • Costin spune:

    PROBABIL CA IN CURAND O SA DATI O LEGE CA NU MAI AVEM VOIE SA MERGEM PE STRADA CU PANTOFI MAI VECHI DE 2 ANI LA MINTEA VOASTRA E POSIBIL ORICE NULITATILOR CARE INGROPATI TARA ASTA !

  • Flofian spune:

    E o prostie sa spui ca o mașină de peste 10ani trebuie radiata. Sunt mașini mai vechi de10 ani dar puțin rulate. Dacă o țineți cu vechimii în ani, maine-poimaine

  • Geo spune:

    SENZAȚIONAL !!!
    STRĂZILE LA ÎNGUSTAȚI MĂRIND LA INFINIT TROTUARELE FĂRĂ PARCĂRI ÎN SPIC
    FĂCAND BA O BANDĂ PENTRU „BUS” , ÎNCĂ UNA DE PISTĂ DE BICICLETE IAR CE MAI RĂMANE E PLINĂ DE LIVRATORI ȘI NOI STĂM ÎN TRAFIC ȘI POLUĂM…VEDE CINEVA ACEST ASPECT SAU IMPORTANT E SĂ RADIEM MAȘINILE CARE GENEREAZĂ IMPOZIT DECI BANI LA BUGET ???

  • Adrian spune:

    Gabriel Oprea
    Carmen Dan
    Lucian Bode
    Cătălin Predoiu
    O suita de mari oameni de stat MAI
    Total fără valoare. Numai fapte minunate.
    Tot timpul ne așteptăm la ceva nefericit.

  • Gogu SAM spune:

    Trebuie. radiat poporul Roman las si fricos

  • Tudor spune:

    Aberatii marca ue taxe peste taxe pentru romani , experimente , cobaii europei

  • un cetatean spune:

    Propun că niciun parlamentar,niciun guvernant,niciun bugetar sa nu mai aibă drepte a folosi mașinile sau autoturismele în interes personal,iar pt deplasări în interes de serviciu sa se deplaseze cu bicicleta,autobuzul sau trenu…avionul de 2 ori pe an . Președintele statului Senatului,Prim ministrul să aibă acces la autoturism numai pt misiuni diplomatice,oficiale…atunci s-ar face economii atunci Poliția n-ar mai avea atât de multe acțiuni de serviciu specifice acestor tipuri de …sa le numesc smechere…sa faceți jocurile marilor companii de producție auto…ne ecologice pt că totul costă…acumulatorii și toate așa zisele automatizări care echipează tot ceea ce este electric…schimbările climatice cu siguranță că apar pt că omul care conduce planeta,Europa se distrează,dikteaza iar vasalii se supun,executa și votează…fara lapte de vaca,fara carne de porc,fara,fara,fara…

  • Chirvăsuță Ghiocel spune:

    cetățeni români vă rog să faceți un memorandum de vot pentru deputați și senatori să fie limitați la numărul județelor din țară, deci să fiu bine înțeles unu, nu câte unu din fiecare partid, atât că și cum ai alege un președinte,iar președintele ales să nu mai fie susținut de nici un partid, să primeze Ministerul educației cercetării și inovării ,culturii , Ministerul sănătății și familiei și protecției sociale și a muncii, Ministerul apărării naționale cu SRI și DNA , Ministerul resurselor naționale (agricultura, păduri , ape , zăcăminte aur , minereuri ,petrol, gaze,etc) economice cu magistrații și judecătorii , o reformă totală

  • Petrică spune:

    IDEM tot ce este mai sus spus!!

  • Ela spune:

    Eu propun ca autoritățile din fiecare localitate sa viziteze toate parcările și orice mașină nefolosită sa fie ridicată , pentru ca eu vin de la serviciu de la sch.2 și nu am loc de parcare, acestea fiind ocupate de hârburi ruginite , mașini lovite și cele ale samsarilor puse la vanzare.Daca tot vor afaceri cu astfel de mașini sa plătească și parcare/depozitare.

  • Propun radierea politicului din guvern și parlament.

  • Veronica Poenaru spune:

    idem

  • Panca p spune:

    Eu cred că cel mai bine ar fi ca cei actuali de la guvernare ar trebui radiați cu totul de la mic la mare din vârful statului .În 34 de ani nu au făcut nimic bun pentru popor numai pentru interesul lor!!!! Întrebarea mea dace lau împușcat pe Ceaușescu. ???Suces Geoge Simion ….
    ..

  • Cornel spune:

    Sunt societăți care dețin foarte multe autovehicule. Acesta ar trebui să dețină un loc special (parc auto) pentru parcare. Dacă plăcuțele de înmatriculare a vehiculelor societăților ar avea altă culoare față de cele particulare , vom observa cât de multe locuri de parcare ocupă acestea!

  • Ion spune:

    De 33 de ani, începând cu psd, pnl, au îngropat tara! Sa scăpăm de ei. Sa luati impozite si samsarilor de masini, ei nu plătesc nimic!!!

  • Tactu spune:

    Aloooo ,ce naiba nu ati inteles?!
    Mașinile vor fi radiate NUMAI „dacă suspendarea înmatriculării este mai veche de 10 ani „.
    Scrie clar în articol.

  • Birica Dorin spune:

    Ăști ce visează noaptea pun în practica a doua zi.trebuie sa umple caietul de sarcini pt.ca nu au cum sa justifice salariile alea micuțe.

  • Plăvițu Florin spune:

    Ținând cont de imbecilii care ne conduc, nu mă mai miră nimic ! Am o SKODA 120 L din 1981 evident non – euro, am cu ea doar 40.000 km, arată și e întreținută ca la ieșirea din fabrică !
    Ce vreți băi nemernicilor, să o dau la REMAT, că nu are absolut nicio defecțiune ?
    Îmi dați voi bani să-mi cumpăr alta, când eu nu vreau să mă despart de această „bijuterie „? Hai sictir cu legile voastre făcute de niște cretini !

  • Barth Ladislau spune:

    Dacă o mașină de orice fel corespunde din punc de vedere itp,și proprietarul mulțumit de mașina sa , de ce trebuie schimbat,schimbatul pentru a-l arunca??nu cumva este și asta o poluare??

  • Nastase gheorgita spune:

    itp sa se facă funcție de kilometraj,nu după vechimea auto

  • Ionescu spune:

    😔eu nu am înțeles cum vine asta …suspendarea inmatricularii mai mare de 10 ani …

  • Ioan ciocian spune:

    …eu propun să-i lichidam pe acești politicieni matusalemici cât și pe ucenici lor.Metods este de ai nu participă la vot,anularea voturilor și chiar mișcați de strada.Din păcate și complexul de forță ( politie
    ,armata ,serviciile secrete,de securitate) îi apără și le face jocul.Pacat. a Romania a ajuns mai rău că pe vremea comunismului ceaușist.Ne merităm soarta .

  • Eddie spune:

    În acest caz trebuie să trăiască și angajații Dacia…..mai pe scurt să meargă producția mai departe

  • Automobilistul spune:

    Incalcarea propietatii este legea care contrazice acest sait care publica legi aberante care nu se va da nici odata deoarece o lege se va contraopune alteia . Nici odata nu se va da legi ce contavine Drepturilor Fundamentale ale omului.

  • Farkas spune:

    prima data sa scoate din Europa …și după cea la noi..noi nu avem salari de 3000€..sa nile schimbăm odată la 5 ani..așa că să își vadă de ale lor…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3