Donaris 930 x 122

atletism

CAMPIONATELE NAȚIONALE DE ATLETISM SE JOACĂ ÎN PITEȘTI – PROGRAMUL

Săptămâna viitoare, pe 30 și 31 iulie 2019, stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești va găzdui o nouă ediție a Campionatelor Naționale de Atletism ale României pentru seniori. Click pe imagine pentru programul competiției:

Citiți și: Oficial, despre examenul auto la Pitești! Știrea zilei!

Sportivi de top, ca Alina Rotaru, Florentina Iușco, Alin Firfirică, Andrei Gag, Alexandru Novac, Andreea Panțuroiu, Claudia Bobocea, Bianca Răzor, Sanda Belgyan sau Andrea Miklos, se vor duela pentru medalii, dar și pentru a realiza, mulți dintre ei, baremurile de calificare la Campionatele Mondiale de la Doha și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Organizată de Federația Română de Atletism, competiția va reuni la start tot ceea ce are mai valoros la acest moment atletismul din țara noastră.

Citiți și: Şansă unică pentru sport în Piteşti: 30 de milioane de Euro, adică dublul bugetului de dezvoltare

Precizăm că în cele două zile de concurs, accesul la pista de încălzire va fi restricționat pentru public între orele 8:30-11 și 17-20.

Programul Campionatelor Naționale de Atletism ale României pentru seniori 2019 poate fi citit și AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3