NOR CURIER 930X122

aur

EXCEPȚIONAL!!! PITEȘTEANUL ROBERT GLINȚĂ, AUR LA MONDIALE!!!

În urmă cu doar câteva minute s-a încheiat finala probei de 100 de metri spate a Campionatelor Mondiale de înot pentru juniori, competiție care are loc în Singapore.

Citiți și: Pitești. Bombă preelectorală! Omul care ar vrea să candideze împotriva lui Gentea

Finala de astăzi a fost câștigată pentru România de piteșteanul Robert Glință. Timpul sportivului nostru a fost de 54 de secunde și 30 de sutimi, un nou record al Campionatelor Mondiale! Robert i-a devansat pe americanul Michael Taylor (locul 2, cu un timp de 54 de secunde și 64 de sutimi) și pe britanicul Luke Greenbank (locul 3, cu 54 de secunde și 81 de sutimi).

Totodată, excepționalul sportiv antrenat de Adrian Gherghel a îndeplinit baremul necesar și a obținut și calificarea la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio de Janeiro din anul 2016.

Citiți și: Lovitură pe piața transferurilor politice: ”Garcea” s-a înscris în AUR!

Glință are 18 ani și este legitimat la CSM Pitești, dar se antrenează în Baia Mare.

Pe același subiect, aici: http://epitesti.ro/stiri/sport/exceptional-pitesteanul-robert-glinta-calificat-in-finala-cu-record-mondial/. (Foto: Facebook)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90