Donaris 930 x 122

robert glință

Piteşteanul Robert Glinţă dă piept cu elita Europei la nataţie

Piteşteanul Robert Glință, multiplu campion la nataţie, concurează la Campionatul European.

Citiți și: Imagini de COLECȚIE! Ce s-a întâmplat azi la Pitești este o POVESTE ADEVĂRATĂ!

UPDATE ORA 14.00. CS Dinamo anunţă: Robert Glință – în semifinalele probei de 50 m spate. Campionatul European 2021 în bazin de 25 metri a debutat azi la Kazan, în Rusia. În prima reuniune, Robert Glință s-a calificat în semifinalele probei de 50 metri spate (locul 6 la general, cu 23,23 secunde). După amiază, Robert va concura pentru un loc în finala probei.

„Tot azi, David Popovici și-a făcut încălzirea cu 400 metri liber, o probă încheiată cu ”stop” neprevăzut. David a condus detașat seria sa, dar s-a oprit după 14 bazine (din cele 16 totale). Și-a dat seama că mai e de tras, a reintrat în cursă, dar secundele pierdute l-au privat de intrarea în finală. O mică eroare a unui mare campion, care nu arată altceva decât că David este la început de drum și încă învață, de la o cursă la alta. Și învață repede! Cândva, ne vom aminti amuzați că în cariera unui mare sportiv se întâmplă și mici accidente. Capul sus, David! Mai sunt încă două curse aici, la Kazan (100 și 200 m liber), plus alte câteva mii înaintea ta!”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a clubului CS Dinamo.

Ştirea iniţială

Robert Glinţă, legitimat acum la CS Dinamo, va lua astăzi startul în primele curse de la Campionatul European în bazin de 25 de metri de la Kazan (Rusia). Robert va înota 50 de metri spate.
Alături de Robert, un alt sportiv talentat participă la europene. David Popovici va debuta cu 400 de metri liber. Fiecare va concura în câte trei probe.

„Sunt ei doi și restul Europei. N-au în spate sisteme (ca alte națiuni), nici măcar echipe stufoase, ci doar propriile motoare interne: voința, orgoliul și gena lor de campioni. Și ne mai au pe noi, cei de acasă: prieteni, suporteri, familii. Doi sportivi de la CS Dinamo se luptă cu elita Europei în unul dintre cele mai competitive sporturi din câte există în lume! Haideți să le transmitem de acasă toată energia noastră pozitivă! Baftă, băieți! Baftă, Adrian Rădulescu!”, este mesajul oficialilor de la CS Dinamo.

Citiți și: Piteșteanul Robert Glință a obținut bronzul la Campionatul European

Şi primarul Piteştiului, recunoscut pentru atenţia acordată sportului, urmăreşte evoluţia tânărului nostru campion.

Cristian Gentea a publicat astăzi un mesaj de susţinere pentru Robert Glinţă.

„Robert Glință, cetățeanul nostru de onoare, concurează de astăzi la Europenele din Rusia. Pentru Robert, astăzi va fi proba de 50 de m spate, iar apoi, piteșteanul nostru va lua startul în probele de 100 m spate – pe 4 noiembrie, respectiv 100 m liber – pe 6 noiembrie. Robert, mult succes! Îți doresc să te întorci medaliat din Rusia!”, a scris Cristian Gentea pe pagina personală de Facebook.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3