Donaris 930 x 122

olimpiada

BRAVO, ROBERT GLINȚĂ!

În această dimineață la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro s-a desfășurat finala probei de 100 de metri spate masculin.

Citiți și: Copii de la SmartyKids, pe podium la Campionatul Internațional din Egipt!

Piteșteanul Robert Glință s-a clasat pe locul 8 (ultimul), cu un timp de 53 de secunde și 50 de sutimi.

Medalia de aur a fost câștigată de Ryan Murphy (SUA), cu 51 de secunde și 97 de sutimi, argintul i-a revenit lui Xu Jiayu (China), cu 52 de secunde și 31 de sutimi, iar medalia de bronz a fost obținută de David Plummer (SUA), cu 52 de secunde și 4 sutimi.

Citiți și: Alisa Daria, fată de ofițer ISU, mândria Piteștiului la matematică

În vârstă de 19 ani, Glință a fost cel mai tânăr finalist. Aflat la prima lui participare la o ediție a Jocurilor Olimpice, Robert Glință a avut un rezultat mai mult decât onorabil, pentru care merită felicitat. Amintim că piteșteanul (antrenat de Adrian Gherghel, de la LPS Baia Mare) s-a calificat în finală după ce în semifinale a înregistrat un nou record național al probei: 53 de secunde și 34 de sutimi. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90