Donaris 930 x 122

robert glință

Robert Glință a dus steagul Piteștiului la Tokyo

Piteșteanul Robert Glință, campion european la înot și reprezentantul României la Jocurile Olimpice din acest an, a dus cu mândrie steagul Piteștiului la Tokyo.

Citiți și: Piteșteanul Robert Glință a obținut bronzul la Campionatul European

Acesta s-a fotografiat în fața bazinului în care va concura, ținând steagul orașului în mână. De asemenea, la Tokyo, Robert Glință va purta la festivitatea de deschiderea a Jocurilor Olimpice și drapelul României, alături de Mădălina Bereș.

Citiți și: Înotătorul Robert Glință, pe locul 8 în finala olimpică de la Tokyo

Sportivul a început deja antrenamentele pentru olimpiada ce urmează să se desfășoare.

Pentru că s-a ținut de cuvânt, primarul Piteștiului, Cristian Gentea i-a mulțumit și i-a urat succes în competiția ce bate la ușă.

Pentru cuvântul ținut, i-am mulțumit, i-am urat succes și, alături de întreg orașul Pitești, îi țin pumnii pentru a cuceri medalia de aur!

Robert, te așteptăm acasă cu cea mai strălucitoare medalie! Credem în tine, în valoarea și în potențialul tău!”, este mesajul primarului Cristian Gentea pentru sportiv.

Reamintim că, la sfârșitul lunii iunie, Robert Glință a fost desemnat oficial cetățean de onoare al Piteștiului. Subiectul pe larg: AICI.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441