930 x122 grota rece

robert glință

Robert Glință a dus steagul Piteștiului la Tokyo

Piteșteanul Robert Glință, campion european la înot și reprezentantul României la Jocurile Olimpice din acest an, a dus cu mândrie steagul Piteștiului la Tokyo.

Citiți și: Imagini de COLECȚIE! Ce s-a întâmplat azi la Pitești este o POVESTE ADEVĂRATĂ!

Acesta s-a fotografiat în fața bazinului în care va concura, ținând steagul orașului în mână. De asemenea, la Tokyo, Robert Glință va purta la festivitatea de deschiderea a Jocurilor Olimpice și drapelul României, alături de Mădălina Bereș.

Citiți și: Piteșteanul Robert Glință a obținut bronzul la Campionatul European

Sportivul a început deja antrenamentele pentru olimpiada ce urmează să se desfășoare.

Pentru că s-a ținut de cuvânt, primarul Piteștiului, Cristian Gentea i-a mulțumit și i-a urat succes în competiția ce bate la ușă.

Pentru cuvântul ținut, i-am mulțumit, i-am urat succes și, alături de întreg orașul Pitești, îi țin pumnii pentru a cuceri medalia de aur!

Robert, te așteptăm acasă cu cea mai strălucitoare medalie! Credem în tine, în valoarea și în potențialul tău!”, este mesajul primarului Cristian Gentea pentru sportiv.

Reamintim că, la sfârșitul lunii iunie, Robert Glință a fost desemnat oficial cetățean de onoare al Piteștiului. Subiectul pe larg: AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90