930×122 POSADA 5

aur

ROBERT GLINȚĂ, FELICITAT AZI LA MINISTER DE GABRIELA SZABO

Astăzi Gabriela Szabo, ministru al Tineretului şi Sportului, l-a întâmpinat la sediul ministerului pe piteșteanul Robert Glință, care a cucerit medalia de aur la Campionatele Mondiale de înot pentru juniori de la Singapore.

Citiți și: Piteșteanul Robert Glință, vizită simbol la Bazinul Olimpic Pitești!

Cu această ocazie, Glință a fost felicitat din partea MTS pentru rezultatele sale extraordinare, care îl ridică la statutul de speranță a natației românești.

“Victoria ta vorbește de la sine. Atât eu, cât și întreg poporul român suntem conștienți că aceasta este fructul eforturilor tale continue, al perseverenței muncii tale și al tăriei de caracter, caracteristici specifice unui mare sportiv.”, a spus Gabriela Szabo.

Citiți și: Ultima oră: Glinţă, pe podium la Mondiale!

A fost prezentă și Camelia Potec, președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern. Ministerul Tineretului și Sportului anunță că la ceremonia de astăzi piteșteanul a fost și premiat.

Tot astăzi Glință, alături de colegul său de club Bogdan Scarlat și de antrenorul acestuia din urmă, Viorel Ciobanu, a participat și la săptămânala conferință de presă a Primăriei Pitești, la invitația viceprimarului Cornel Ionică.

Amintim că Robert Glință, în vârstă de 18 ani, legitimat la CSM Pitești, a obținut pentru România medalia de aur în proba de 100 de metri spate, obținând și calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din anul 2016.

Despre performanțele excepționale ale piteșteanului la Campionatele Mondiale de înot pentru juniori de la Singapore puteți citi detalii aici: http://epitesti.ro/stiri/sport/exceptional-pitesteanul-robert-glinta-aur-la-mondiale/ și http://epitesti.ro/stiri/sport/pitesteanul-robert-glinta-rezultat-de-ultima-ora-la-mondiale/. (Foto: mts.ro)

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3