Donaris 930 x 122

inot

RIO: PITEȘTEANUL ROBERT GLINȚĂ S-A CALIFICAT!

Înotătorul piteștean Robert Glință s-a calificat în finala probei de 100 de metri spate masculin la Olimpiada de Vară de la Rio de Janeiro. Glință a obținut calificarea în această dimineață, cu al 8-lea timp din semifinale: 53 de secunde și 34 de sutimi (nou record național). Finala, în care piteșteanul, în vârstă de 19 ani, va fi cel mai tânăr dintre concurenți, va avea loc mâine, 9 august 2016, de la ora 4:30, ora României.

Citiți și: Piteşti: Bazin didactic de înot, pe un teren al Colegiului „Neniţescu”

Robert Glință este antrenat de Adrian Gherghel, de la LPS Baia Mare, și se află la prima lui participare la o ediție a Jocurilor Olimpice.

”Calificarea în finală înseamnă pentru mine enorm de mult. Este mai mult decât ce m-am aşteptat eu la prima mea participare la Jocurile Olimpice. Eu am sperat la cel puţin o semifinală, dar a fost mai mult. Mi-am îmbunătăţit recordul naţional, care era tot al meu. Cu gândul acesta am venit aici, să-mi îmbunătăţesc propriile performanţe, am reuşit să fac asta şi sunt extrem de mulţumit. Sunt printre primii opt din lume. În finală putem spera la o îmbuntăţire a timpului din semifinală şi o clasare cât mai bună.”, a declarat Robert după calificarea în finală. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Nou record național pentru piteșteanul Robert Glinţă

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441