930 x122 grota rece

inot

RIO: PITEȘTEANUL ROBERT GLINȚĂ S-A CALIFICAT!

Înotătorul piteștean Robert Glință s-a calificat în finala probei de 100 de metri spate masculin la Olimpiada de Vară de la Rio de Janeiro. Glință a obținut calificarea în această dimineață, cu al 8-lea timp din semifinale: 53 de secunde și 34 de sutimi (nou record național). Finala, în care piteșteanul, în vârstă de 19 ani, va fi cel mai tânăr dintre concurenți, va avea loc mâine, 9 august 2016, de la ora 4:30, ora României.

Citiți și: Oficial. În Pitești demarează un proiect de milioane de euro!

Robert Glință este antrenat de Adrian Gherghel, de la LPS Baia Mare, și se află la prima lui participare la o ediție a Jocurilor Olimpice.

”Calificarea în finală înseamnă pentru mine enorm de mult. Este mai mult decât ce m-am aşteptat eu la prima mea participare la Jocurile Olimpice. Eu am sperat la cel puţin o semifinală, dar a fost mai mult. Mi-am îmbunătăţit recordul naţional, care era tot al meu. Cu gândul acesta am venit aici, să-mi îmbunătăţesc propriile performanţe, am reuşit să fac asta şi sunt extrem de mulţumit. Sunt printre primii opt din lume. În finală putem spera la o îmbuntăţire a timpului din semifinală şi o clasare cât mai bună.”, a declarat Robert după calificarea în finală. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Ultima oră: Glinţă, pe podium la Mondiale!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3