930 x122 grota rece

robert glință

Piteșteanul Robert Glință s-a calificat în finala olimpică de la Tokyo!

Piteșteanul Robert Glință s-a calificat, luni, în finala de 100 metri spate, în cadrul competiției de înot de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Citiți și: Imagini de COLECȚIE! Ce s-a întâmplat azi la Pitești este o POVESTE ADEVĂRATĂ!

În prima semifinală în care a concurat, Robert Glință, primul campion european al României, a ieșit pe locul al patrulea, parcurgând cele două lungimi de bazin în 53 de secunde și 20 de sutimi.

Citiți și: Piteșteanul Robert Glință a obținut bronzul la Campionatul European

Glință este al doilea înotător român care se califică într-o finală la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, după ce în această dimineață și-a asigurat un loc în finala de 100 m spate.

Finala probei va avea loc marți, de la ora 4:59 și va fi transmisă LIVE de TVR 1 și Eurosport.

Al doilea înotător român care s-a calificat în finalele olimpice de la Tokyo este David Popovici. În vârstă de doar 16 ani, David s-a clasat al doilea în prima semifinală a probei de 200 m liber, obținându-și astfel un loc în marea finală.

Foto principal: Facebook Robert Glință

Foto 2: Facebook FRNPM

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90